Lead IT Consultant senior

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
472
Status
Gesloten
Referentie
30151094

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op de aanvraag voor Lead IT Consultant.
Wij hebben onze selectie afgerond. Hierbij zijn de kandidaten die zijn aangeboden op de hoogte gesteld.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen van aanbieding, dan hebben wij uw profiel niet geselecteerd voor deze opdracht.

Mocht u in de toekomst weer een interessante opdracht zien dan ontvangen wij graag opnieuw uw reactie. Indien u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar recruitment@it-staffing.nl, onder vermelding van functienaam en aanvraagnummer.

Met vriendelijke groet,

Recruitment IT-Staffing Business Services


Omschrijving

Wat houd de functie in?
Je coördineert en verzorgt Integratie-Architectuur vraagstukken, draagt oplossingen aan of belegt deze bij de juiste partij, bewaakt de voortgang en draagt zorg voor documentatie.
Je doet dit samen met de andere Lead IT Consultants, de experts uit je team en met de Enterprise Architecten op basis van wederzijds begrip en verbinding met de wens te komen tot een optimale oplossing. Je stemt met leveranciers verschillende mogelijkheden af ten behoeve van innovatieve, maar solide en toekomst vaste oplossingen. Je beoordeelt en maakt functionele en technische ontwerpen en waarborgt hierbij een marktconforme, flexibele en toekomst vaste IT-Architectuur.
Je hebt een expliciete rol in het minimaliseren van risico’s en bepaalt de oplossingsrichting in projecten m.b.t. het waarborgen van een marktconforme Total Cost of Ownership (TCO) van de IT-Architectuur. Je vervult hierbij een leidende rol.

Wat vragen we van je?
Je bent pragmatisch en energiek en je hebt een stevige, zelfstandige persoonlijkheid en toont eigen initiatief. Je bent in staat de samenwerking te bevorderen tussen collega's en de benodigde organisatie onderdelen. Je bent communicatief vaardig en kunt goed uit de voeten met verschillende gesprekspartners op verschillende werkniveaus, waaronder het management. De kwaliteit van jouw werk heeft zich bewezen en je bent continu bezig met het verbeteren van processen en resultaten.
Je hebt een creatief en oplossingsgericht denkvermogen, bent zelfstandig en in staat verantwoordelijkheid te nemen, maar deze ook uit handen te geven als de situatie hier om vraagt.
Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en bent analytisch zeer sterk en beschikt over een groot oplossend vermogen op basis van je kennis en ervaring; ook voor zeer complexe probleemstellingen.

Ook heb je
•een afgeronde HBO/WO-opleiding en werkervaring op WO-niveau;
•aantoonbare ervaring als Lead IT Consultant en/of Solution Architect (must);
•een sterk abstractie- en conceptueel denkvermogen;
•ervaring met methodieken;
•bij voorkeur gedegen kennis van en ervaring met SAP PO (BPM(N), BRM, PI, NWDS), Java;
•ervaring met integratie, middleware en BPM is een must have.

Standplaats: Haarlem, met bereidheid om te reizen

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor vrijdag 18 september 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten