Procesmanager Operations Support

Opdrachtgever
FlexGeneration
Geplaatst op
09-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
2
Bekeken
986
Status
Gesloten
Referentie
150909-PCMRBEH-09

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor Rabobank Nederland zijn wij op zoek naar een ondernemende Procesmanager Operations Support die mee wil bouwen aan nieuwe dienstverlening van het Service Centrum Financieren (SCF).

Afdeling

De eenheid Financieren en Verzekeren binnen Rabobank Nederland stelt lokale Rabobanken in staat klantwaarde te leveren door financierings- en verzekeringsproducten ter beschikking te stellen en ondersteunende diensten te leveren.
Het SCF is de uitvoerder van alle mid- en back office processen in de financieringsketens. Het collectieve loket maakt onderdeel uit van de afdeling Bijzonder Beheer. Deze afdeling begeleidt de particuliere klanten die in betalingsproblemen komen of dreigen te komen. Belangrijkste doel is hierbij het belang van de klant, binnen de financiële kaders van de Rabobank.
De afdeling Operations Support, waar je als Procesmanager werkzaam bent, is een afdeling binnen het SCF die verantwoordelijk is voor een Operational Excellence inrichting van de SCF processen en besturing.

Functieomschrijving

Bij het SCF dient een nieuwe afdeling (één collectief loket) te worden ingericht voor het beoordelen en verkrijgen van Rabo-breed inzicht in alle rekeningen en tegoeden van klanten. Beslagleggingen en overige juridische meldingen kunnen als gevolg van deze verandering door de deurwaarder bij elk kantoor van Rabobank worden betekend.

Je ontwerpt hiervoor het proces, stelt risico-analyses op en maakt de beheersmaatregelen inzichtelijk. Je waakt ervoor dat deze nieuwe dienstverlening op de juiste wijze wordt geïntegreerd binnen het SCF. Je vervult een belangrijke spilfunctie tussen de wensen vanuit de business en de te realiseren proces- en ICT-oplossing.

Kernvraag

Je gaat in een dynamische en snel veranderende omgeving werken. Dit vraagt flexibiliteit, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Daarnaast worden de eisen die aan het ontwerp, inrichting en beheersing van processen en systemen steeds groter. Het is daarom van belang dat je analytisch en conceptueel goed onderbouwd bent.
Omdat je in projectverband werkzaam bent en je de regie voert voor het realiseren van de verandering binnen het SCF beschik je over projectleiderskwaliteiten zoals impact, overtuigingskracht en tact.
Je werkt daarbij vanuit de visie en beleid van de Rabobank.

Minimale functie-eisen

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding (bijv. Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Informatiekunde)

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

 • Ervaring met het inrichten/ontwerpen van processen en methodieken, kennis en ervaring met Aris en Procesweb

 • Ervaring met het werken in projecten in een dynamische omgeving en met complexe (bancaire) systemen/ICT

 • Algemene bancaire kennis (specifiek voor deze opdracht: blokkeren tegoeden op betaal, spaar en beleggen en melden beslagen op (on)roerende zaken)

 • Ervaring met opstellen risico-analyses en inzichtelijk maken beheersmaatregelen

 • Kennis van faillissementsrecht en WSNP is een pré

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties

 • Je stelt de klant centraal

 • Je bent gericht op continu verbeteren

 • Je bent zeer analytisch en kunt goed schakelen tussen het conceptuele niveau en de inhoud

 • Je bent resultaatgericht en weet voor het behalen van de doelen de regie op de veranderingen te voeren. Je bent daarin proactief en denkt/werkt ketenbreed

 • Je bent goed in staat om je eigen gedragsstijl aan verschillende situaties, omgevingen of mensen aan te passen om je doel te bereiken

 • Je hebt impact en overtuigingskracht

Start

21-09-2015

Eind

31-01-2016

Uren

36 per week

Tarief

In overleg

Locatie

Eindhoven

Referentie

150909-PCMRBEH-09

Indien u interesse heeft en u voldoet aan de gestelde eisen, dan ontvangen wij graag een CV en een gerichte motivatie.

Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.

Enkel aanbiedingen rechtstreeks van ZP’ers worden in behandeling genomen. Aanbiedingen van tussenpartijen/ intermediairs zijn niet gewenst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-09-2015 20:48
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 19:14
  Plaats
  AMSTERDAM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten