Service Delivery Manager

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
2
Bekeken
459
Status
Gesloten
Referentie
20117874

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117874 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Service Delivery Manager

Plaats in de organisatie/werkgebied

De RWS Centrale Informatievoorziening (CIV) voert binnen Rijkswaterstaat landelijke taken uit op het gebied van data en ICT. De CIV zorgt voor data-inwinning, beheer van ingewonnen data, dataverstrekking, ICT-beheer en ICT-ontwikkeling ter ondersteuning van de processen van Rijkswaterstaat.
Een van de afdelingen binnen de CIV is “IV RWS-Infrastructuur”. IV RWS-Infrastructuur is verantwoordelijk voor de levering en technische instandhouding van de centrale infrastructuur componenten, applicatie en infrastructuur bouwstenen, die onderdeel vormen van de IT diensten die door de CIV geleverd worden aan de RWS organisatie. IV RWS-Infrastructuur doet dit met ongeveer 100 medewerkers verdeeld over 2 teams: Regie en Beheer&Ontwikkeling.
De afdeling IV RWS-Infrastructuur levert infra-diensten waaronder netwerken, hosting en housing, storage en backup, servers (linux en Windows), applicatie services (java en .net) en database services (oracle en MSSQL). Tevens levert de afdeling IV RWS-lnfra de benodigde Infrastructuur voor de centrale kantoor automatisering (citrix en exchange).

De functie is gepositioneerd in het team Beheer&Ontwikkeling. De medewerker rapporteert aan de teamleider B&O.

Organisatiecultuur en professionaliteit

IV RWS-Infrastructuur is een organisatieonderdeel ontstaan vanuit meerdere beheer- en ontwikkelteams op basis van het ondernemeningsplan 2015 (OP2015). Naast de kernwaarden van RWS (RADIO = resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer en ondernemend), vindt het management van IV RWS-Infrastructuur het belangrijk dat er door de medewerkers eigenaarschap wordt getoond en er een natuurlijke neiging is om permanent te verbeteren.
De dienstverlening van IV RWS Infrastructuur is 7x24. Het kan incidenteel voorkomen dat inzet buiten reguliere kantoortijden gewenst/vereist is. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zich in voorkomende situaties flexibel opstelt.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie Rotterdam en Delft en in sporadische gevallen op andere locaties.
De reistijd voor woon- werkverkeer tot de hoofdlocatie bedraagt niet meer dan 60 minuten.
De kandidaat moet bereid zijn om consignatiediensten te draaien en de flexibiliteit hebben om (on)gepland werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren.

Taken/werkzaamheden

 1. heeft overzicht op de lopende zaken, weet focus aan te brengen en prioriteiten te stellen. Hij/Zij maakt afspraken en zorgt dat deze worden nagekomen;

 2. brengt op het juiste moment de juiste argumenten naar voren en brengt een voorstel of argumenten met stelligheid en enthousiasme;

 3. is vooral gericht op het realiseren van wat is afgesproken. Hij/Zij kent de gevoeligheden en risico’s in het RWS werkproces. Hij/Zij neemt eigenaarschap voor het implementeren en daadwerkelijk realiseren en leveren van de IV-services;

 4. neemt verspillingen in de IV-keten weg en is gericht op ketenoptimalisatie. Neemt hobbels weg en weet snel sluitende afspraken te maken om de continuïteit van dienstverlening te borgen;

 5. coördineert bij optredende incidenten in zijn/haar keten de noodzakelijke acties om de continuïteit van de afgesproken dienstverlening te borgen en herstellen;

 6. is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen incidentmanagement, problem management en wijzigingenbeheer en rapporteert hierover. In voorkomende gevallen doet hij/zij voorstellen tot verbetering van productielijn en/of aanpassing van dienstverlening en serviceniveau. Voert hiertoe activiteiten uit op het gebied van incident management, problem management en wijzigingenbeheer;

 7. rapporteert over de dienstverlening in zijn (deel)keten aan de servicemanager;

 8. levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de discipline Service Delivery Management binnen ISM Beheer;

 9. helpt (mede) borgen van afspraken met de teams binnen en de leveranciers van IRN Infra d.m.v. OLA’s, DAP’s, etc.;

 10. legt verbetervoorstellen voor aan het management over de inrichting en besturing van de dienstverlening;

 11. draagt zorg voor de implementatie van de aangenomen verbetervoorstellen;

Opleiding

 1. Werk- en denkniveau WO;

 2. ITIL v2 Service Manager of ITIL v3 Expert

 3. Prince2 Practioner

 4. Affiniteit met kantoorautomatiserings- en rekencentruminfrastructuur

Werkervaring

 1. Aantoonbare ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van Service Delivery Management

Wensen

 1. Werkervaring bij de Rijksoverheid;

 2. Kennis van de Rijkswaterstaat organisatie is een pré;

Competenties

 1. Plannen en organiseren. Bepaalt op effectieve wijze doelen en prioriteiten en de daarvoor benodigde acties, tijd en middelen om deze doelen te bereiken

 2. Organisatiesensitiviteit. Houdt rekening met de gevolgen van interne ontwikkelingen

 3. Overtuigingskracht. Spant zich in om anderen te winnen voor een idee of standpunt.

 4. Analytisch. Kan snel en doelmatig probleemsituaties analyseren en daar vervolgens een duidelijke oplossing voor definiëren;

 5. Samenwerkingsgericht. Onderkent gezamenlijke belangen, wisselt informatie uit en neemt initiatief tot samenwerking. Is een teamplayer;

 6. Besluitvaardig, kwaliteitsbewust, leergierig, flexibel, initiatiefnemend. Signaleert kansen en handelt hiernaar. Begint liever uit zichzelf dan passief afwachtend;

 7. Verantwoordelijkheid. Nakomen van gemaakte afspraken en de consequenties ervan aanvaarden;

 8. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Stelt ideeën en meningen in begrijpelijke en correcte taal op schrift en kan deze mondeling duidelijk maken;

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Delft

Startdatum

01-10-2015

Duur

30-09-2017

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

16-09-2015

Sluitingstijd

09.00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  10-09-2015 13:06
  Plaats
  Barendrecht
  Geplaatst door
  Auxilium IT
  Status
  Pro
  Bijlage
  5l70eoiu7ykxdvm.docx

  Goedemiddag,

  Met veel plezier reageer ik op de tijdelijke functie van Service Delivery Manager.

  Plannen en organiseren.
  Als projectmanager heb ik ruimer ervaring met het afstemmen met de business en het plannen van (externe) medewerkers.

  Organisatiesensitiviteit.
  Vanuit mijn werkzaamheden als IT Manager en Algemeen Directeur weet ik goed de impact voor een organisatie in te schatten aangaande het invoeren van diensten.

  Overtuigingskracht.
  Ik stimuleer iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Dit is een competentie welke ik ook op mijzelf toepas.

  Analytisch.
  Ik ben analytisch, kritisch en creatief. Hierdoor ben ik veelal in staat om goede oplossingen te implementeren, of de business te overtuigen om een andere koers te varen.

  Samenwerkingsgericht.
  Hoewel ik prima zelfstandig kan fungeren werk ik ook graag in een team. Mijn teamsport Waterpolo en een verleden als leidinggevende binnen Scouting geven dit prima weer.

  Ik ga voor een (goed) haalbaar doel en ben flexibel ingesteld.
  Ik neem waar nodig zelfstandig besluiten, maar kan ook tijdig overleggen of escaleren. Verder heb ik ook voor detail en vang ik signalen op welke relevant zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

  Ik ben in staat op management notities op te stellen of op gebruiker niveau handleidingen te maken.

  Ik hanteer een uurtarief (in overleg) van € 80 excl. btw. Woon/werk verkeer inclusief. Ik ben in overleg snel beschikbaar voor 32-40 uur.
  Verder heb ik ruime ervaring op het gebied van Prince2 en ITIL Service management. Hier heb ik ook procesinrichting voor uitgevoerd bij organisaties. Ik ben momenteel nog bij een rijksoverheid instelling werkzaam. Deze opdracht loopt binnenkort af.

  Ik heb mijn cv bijgevoegd en hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Leendert den Braasem
  leendert@auxiliumit.nl
  gsm 0651249562

 • Datum
  11-09-2015 13:20
  Plaats
  Zutphen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten