Teamleider Informatie

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
de Fryske Marren
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
hgWiF

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Als teamleider informatie kom je in een team terecht waar verschillende veranderprocessen zijn gestart.
•Het cluster DIV transformeert zich van een uitvoerend naar een adviesteam en vervult een belangrijke rol in het zaakgericht werken.

•Het cluster gegevensbeheer ontwikkelt zich tot hét loket voor alle gegevens (managementinformatie) van de gemeente; hier wordt onder meer gewerkt aan het koppelen van administratieve gegevens aan kaartmateriaal.

•Binnen het cluster I&A wordt gewerkt aan het verder professionaliseren van de ontwikkel- en beheertaken.
Deze processen vragen om een leider die zijn vak verstaat. Je stimuleert vakinhoudelijke vernieuwing en je neemt je verantwoordelijkheid om de veranderprocessen actief aan te sturen. Hierbij weet je het team te motiveren, te inspireren en bovenal te enthousiasmeren.
Als boegbeeld van het team weet je de samenwerking aan te gaan met andere afdelingen, om de ingezette processen organisatiebreed uit te rollen. Daarnaast heb je een sterke blik naar buiten en zoek je de samenwerking met andere organisaties.
Wij verwachten van jou dat je de kernwaarden van onze organisatie uitdraagt en verder ontwikkelt binnen het team. Je valt hiërarchisch onder het afdelingshoofd bedrijfsvoering. Als leidinggevende van het team informatie ben je integraal verantwoordelijk.

eisen

-Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde of Informatica, aangevuld met relevante cursussen. Je hebt ruime leidinggevende ervaring binnen een soortgelijke functie.
-Wij vragen brede inhoudelijke kennis van (ontwikkelingen in) informatievoorziening en informatietechnologie en je hebt hiermee meer dan alleen affiniteit. Wij zoeken een teamleider die laat blijken het belang van informatie voor onze gemeente goed te snappen. Je bent in staat dit te vertalen in heldere werkplannen.
-Tot slot vereist het werken als teamleider binnen onze gemeente dat je de Friese taal (passief) beheerst of eigen gaat maken.

De aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst bij wijze van proef voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Reactie deadline: 24-9-2015 12.00 uur

Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:

  • CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project

  • Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens

  • Uurtarief inclusief kosten en ex BTW

  • Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht

  • Startdatum en eventuele vakantieplannen

Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten