Docent/ Leraar Chemie (laboratorium techniek) 0,6 fte

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
704
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor het ROC Midden Nederland zijn wij op zoek naar een docent Chemie (laboratorium techniek). Het betreft een tijdelijke functie tot 1-3-2016 voor ongeveer 20 uur p.w.

BEDRIJFSINFORMATIE
Het Gezondheidszorg College verzorgt opleidingen in de richtingen verpleging, verzorging, maatschappelijke zorg, helpende zorg en welzijn, laboratorium onderwijs en assistenten gezondheidszorg. Ons onderwijs stemmen we regelmatig af met de verschillende werkvelden. We verzorgen ook na- en bijscholingscursussen. Studenten kunnen de beroepsopleidende of beroepsbegeleidende leerweg volgen. Ons brede aanbod van gezondheidszorg opleidingen en de intensieve samenwerking met het werkveld biedt voor studenten en beroepsbeoefenaars veel mogelijkheden.
We zijn een dynamische organisatie, waarin professionalisering van medewerkers centraal staat.

Bij het laboratoriumonderwijs zijn zo’n 400 (vrijwel uitsluitend BOL) studenten die praktisch en theoretisch onderwijs krijgen in Laboratoriumvaardigheden. Chemie is een van de hoofdvakken. Zowel theorielessen als praktijkonderwijs zijn onderdeel van de vacature.

OVER DE FUNCTIE
Het verzorgen van lessen chemie binnen de Laboratoriumopleiding. Dat wil zeggen vooral aan de eerstejaars BOL studenten op niveau 3 en 4. Een belangrijk deel van de lessen zijn praktijklessen in ons eigen het Laboratorium. Naast het vak chemie kan het zijn dat je tevens loopbaanbegeleider bent of wordt. Je verzorgt je lessen in de beroepscontext, waarbij je actief op zoek gaat naar het verbinden van jouw vakgebied met de context van andere opleidingen en vakgebieden.

FUNCTIE-EISEN
· Relevante hbo-opleiding en 2e graadsonderwijsbevoegdheid chemie of zijinstromers met relevante laboratoriumervaring en de bereidheid om op korte termijn te starten met een traject tot behalen van bevoegdheid.

· Goed kunnen samenwerken met collega’s van de vakgroep en de opleidingen

· Affiniteit met de doelgroep (BOL studenten);

· Affiniteit met het werkveld waarvoor opgeleid wordt;

· ICT vaardig en digitale didactische vaardigheden;

· Per direct beschikbaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten