ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja
Duur: 3 maanden ( De eerste vier weken zijn gegarandeerd; voor de overige acht weken is de financiering afhankelijk van bekrachtiging door het management van de Tweede Kamer; de beslissing daarover valt naar verwachting half oktober)

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag

Uren per week

32 - 40 uur

Werkzaamheden
Drupal Ontwikkelaar

De werkzaamheden

De Stafdienst Communicatie van de Tweede Kamer zoekt een (Drupal)ontwikkelaar voor technisch advies en/of uitvoering van programmeerwerkzaamheden voor enkele projecten en voor verbetering van de achterliggende systemen:
Project Second screen
Project doorontwikkeling Debat Gemist
Intranet Plein2
oIn deze pilot wordt het intranet de eerste interne afnemer van de centrale database Gegevensmagazijn. Een doel is om diverse parlementaire data hieruit te gaan publiceren op intranet.
oDaarnaast voert de ontwikkelaar werkzaamheden uit aan de applicatie waarmee eindgebruikers drukwerkproducten kunnen laten maken. Deze applicatie is gebouwd op het framework CodeIgnitor.
oBouw van een woordenlijstapplicatie in Drupal, die eindgebruikers ondersteund een eenduidige spelling (parlementaire) woorden te hanteren.
Diverse kleine verbeteringen aan de website Tweedekamer.nl, Houseofrepresentatives.nl, Plein2, eunieuws.tweedekamer.nl, Jaarverslag.tweedekamer.nl, en aan backendsystemen, zoals de ontwikkelomgeving.

Gevraagde kennis en ervaring

De Tweede Kamer zoekt een ontwikkelaar die de volgende systemen en talen beheerst

Drupal CMS
Git
CodeIgnitor
Php
HTML, CSS
XML, JSON
Beheersing van .Net en/of XSLT is een pre.

Inzet in uren

De werkzaamheden worden uitgevoerd in september, oktober, november en begin december 2015. De laatste factuur ontvangen wij uiterlijk 9 december. We gaan uit van een inzet van twaalf weken à 32 tot 40 uur. De eerste vier weken zijn gegarandeerd; voor de overige acht weken is de financiering afhankelijk van bekrachtiging door het management van de Tweede Kamer; de beslissing daarover valt naar verwachting half oktober.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten