SAP Medior Consult Equip

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

21-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-9-2015 om 17:00 uur

Medior SAP-consultants met expertise op het gebied van SAP/BAM, ISDFPS, migratieprojecten t.b.v. de voorbereiding, uitvoering, begeleiding en nazorg van het SAP-migratieproject Overige Artikel Klassen (OAK).

Functie eisen
HBO diploma
ervaring op het gebied van SAP/BAM, ISDFPS, migratieprojecten

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten