Organisatieadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-9-2015 om 11:00 uur

Kandidaat geeft leiding aan project voor de doorontwikkeling van de afdeling Operations Support. De projectleider wordt rechtstreeks aangestuurd door de manager Operations Support.

De afdeling Operations Support ondersteunt de primaire afdelingen Stadsloketten, CCA en Online en zorgt ervoor dat alle producten en diensten via deze drie kanalen (balie, telefonie, online) beschikbaar zijn. De afdeling zorgt er ook voor dat de ondersteunende instructies, processen en systemen volgens afspraak werken en maakt voorspellingen van het aantal klantcontacten in de verschillende kanalen en de benodigde bezetting om dit op te vangen. Daarnaast regelt de afdeling Operations Support de training van medewerkers en leidinggevenden, zodat zij hun werkzaamheden volgens de vastgelegde productiviteits- en kwaliteitsnormen kunnen uitvoeren. Ook onderhoudt Operations Support het dagelijkse contact met de producteigenaren bij de verschillende diensten en stadsdelen om ervoor te zorgen dat de operatie altijd doorgang kan vinden. Problemen uit de dienstverleningsketen en -processen die bij deze dagelijkse afstemming naar voren komen, worden opgelost. Operations Support rapporteert over alle aspecten van de bedrijfsvoering van de primaire afdelingen.

Dienstverlening zoekt een projectleider die het organisatieplaatje van de afdeling Operations Support het ‘organisatieplaatje’ vernieuwd. Voor deze afdeling is een doorontwikkeling nodig.
De behoefte aan ondersteuning vanuit de primaire afdelingen Stadsloketten en het Contactcenter Amsterdam (14020) groeit. De afdeling Operations Support (OS) ondersteunt beide primaire afdelingen. De projectleider maakt een analyse van de huidige organisatiestructuur van OS, inventariseert de knelpunten daarin en doet voorstellen aan de manager Operations Support voor oplossingen. De projectleider voert de benodigde acties uit om de organisatie van de afdeling in de nieuwe vorm te krijgen.

Functie eisen
minimaal behaald WO diploma
kennis van en ervaring op het vlak van Dienstverlening. Het betreft hier kennis van en ervaring op het gebied van ondersteunen van primaire processen van een dienstverlenende organisatie die werkt met Lean en COPC
minimaal 3 jaar ervaring als Organisatieadviseur

kennis van en ervaring met Personeel en Organisatie

  • Organisatiekunde

  • Formatie huis neerzetten

  • Functiebeschrijvingen maken

  • werkbeschrijvingen maken

  • Aansturingsmodellen maken

minimaal 2 jaar ervaring met projectmatig werken
ervaring binnen één van de G4 gemeenten
kennis van en ervaring met werken met generieke functies en competenties

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten