Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
Plony Baas

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor een van haar opdrachtgevers een Packager.

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

15-04-2016

Standplaats

Odijk

Uren per week

36

Optie tot verlenging : Ja, in overleg

Opdracht omschrijving
De sector Levering voorziet de politieorganisatie van een betrouwbare en 7 x 24 uurs beschikbare ICT-dienstverlening. Hierbij zorgt de sector voor een effectieve en efficiënte inrichting van deze dienstverlening met een focus op kostenbewustzijn.

Team Servicelijn
Het team Servicelijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inrichten, leveren en de integraliteit van de IV-diensten en -producten. Daarbij borgt het de uniformiteit, kwaliteit en efficiëntie van de diensten en voert, waar afgesproken, operationeel leveranciersmanagement uit over de leveranciers van de specifieke producten en diensten in samenwerking met het team Leveranciersmanagement en Competence Centers. Het team sluit, samen met de Dienst IM, SLA’s af met de klanten over de IV-dienstverlening.

CC Werkplek & KA
Het Competence Center Werkplek & KA beheert en vernieuwt de ICT-werkplekken en bijbehorende infrastructuur in opdracht van de servicelijnmanager conform de afspraken hierover met de klanten, zoals vastgelegd in de IDC.

Daaronder valt het packagen van het applicatieportfolio van de politie, zodat de applicaties werkend opgeleverd kunnen worden op de nieuwe VCC-omgeving.

Doelstelling
Het foutloos opleveren van packages als onderdeel aan het packageteam. Virtualiseren en/of repackagen van applicaties (MSI/MST) en corporate beschikbaar stellen.

Verantwoordelijkheden

Virtualiseren (middels Microsoft App-V 4.6 SP2) en/of repackagen (middels Wise Package Studio 8/InstallShield AdminStudio) van applicaties volgens strikte richtlijnen, waarbij virtualisatie de voorkeur geniet. Opleveren van kant en klare Altiris/RES bouwblokken voor Test, Acceptatie en Productie omgeving. Technisch testen en documenteren van het opgeleverde werk.

Vakmatige taken

Bouwen van packages (App-V Sequence/.MSI-package/Vendor .MSI-package Transform/Unattend Installation). Het schrijven van VB scripts/Powershell. Analyseren en oplossen van (complexe) problemen. Het afconfigureren van packages middels RES Workspace Manager 2012 en het opstellen van documentatie.

Werkervaring

Uitgebreide kennis van File System, Registry, (toegangs)rechten, services, drivers en stuurprogramma’s.
Uitgebreide kennis van en ervaring met het sequencen van applicaties middels Microsoft App-V 4.6 SP2.
Uitgebreide kennis en ervaring met het repackagen van applicaties en/of het bewerken van Vendor .MSI-packages (Wise Package Studio, InstallShield AdminStudio, Microsoft Orca). Lezen, bewerken en schrijven van Command, VB- en Powershell scripts.
Uitgebreide kennis van Citrix Xenapp 6.5
Uitgebreide kennis van Altiris Deployment Solution (aanmaken en uitrollen Jobs, exporteren en importeren van jobs).
Uitgebreide kennis van RES Workspace Manager 2012.

Competenties

Kunnen omgaan met onduidelijke omgeving en omgevingssensitief.
Sterk ontwikkelde communicatieve en resultaatgerichte vaardigheden, in staat zijn door te vragen bij de vele belanghebbenden.
Kan goed zelfstandig en in teamverband werken.
Werkt nauwkeurig.
Proactief,
Plannen, eigen voortgang bewaken en daarover rapporteren, analytisch, besluitvaardig, risicobewust.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek zullen getoetst worden of zij aan de genoemde competenties voldoen, alsmede of de persoon in het team zal passen.

Planning
Sluiting datum aanvraag op 16-09-2015 14:00

Beoordeling offertes (vanaf)

10-09-2015

Verwachte terugkoppelingsdatum

25-09-2015

Wij zien uit naar uw reactie.

Ormer ICT
Plony Baas | Elvira Lapre

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten