Business/Informatie Architect (senior consultant)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
508
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u het idee dat dit niet is gebeurt horen wij dat graag zodat wij kunnen uitzoeken wat er fout is gegaan.
033-2048204 / info@matchd.nl


Omschrijving

Startdatum

29-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

23-9-2015 om 17:00 uur

De business/informatie architect versterkt het projectteam Concern Architectuur. Hij werkt samen met de andere leden van het projectteam Concern Architectuur onderdelen van de architectuur verder uit. Hij ondersteunt daarnaast vanuit project concern architectuur in de rol van projectarchitect de teams die procesontwerpen opstellen door het instrument architectuur toe te passen en uit te dragen en is in staat om kritische vragen te stellen over het voorgestelde procesontwerp en de samenhang met andere processen. Hij adviseert de projectmanager over onder meer verdere verbetering van de architectuur op gebieden als integrale interne en externe samenhang, governance, procesarchitectuur, data architectuur en principes.

Taakomschrijving

Verder uitwerken van (delen van) de concern architectuur van de NVWA, voornamelijk de business- en informatie(voorzienings)architectuur inclusief de vastlegging in MAVIM Rules 8.
Opstellen van project start architecturen, integreren van projectresultaten in de concern architectuur
Ondersteunen van projecten, programma en lijnorganisatie bij het toepassen van en werken onder architectuur in de rol van projectarchitect
Toetsen op de mate waarin concern architectuur gevolgd is, en oplossingsrichtingen aanreiken daar waar dat niet het geval is
Aanbevelingen formuleren voor verdere verbetering van de concern architectuur
Intercollegiale sparringspartner voor de leden van het projectteam concern architectuur

Functie eisen 
Werk- en denkniveau WO
Ervaring met het werken in een architectuur tool, bij voorkeur MAVIM Rules 8
Aantoonbaar ervaring met het opstellen en uitwerken van architecturen in het bijzonder de business- en informatie(voorzienings)laag, bij voorkeur bij onderdelen van de Rijksoverheid, bij voorkeur bij toezichthoudende organisaties/inspectiediensten
Ervaring in het werken met data architecturen/modellen en opstellen en onderhouden van concern informatiemodellen
Bij voorkeur ervaring met omgevingen waarin regelgestuurde informatievoorziening wordt toegepast (business rules aanpak)
Sterke adviesvaardigheden
Aantoonbaar vaardig in het acteren als project architect

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  12-09-2015 18:59
  Plaats
  Amsterdam Zuidoost

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-09-2015 23:29
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-09-2015 19:44
  Plaats
  Crissay sur Manse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten