Senior IT Auditor

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wageningen
Reacties
2
Bekeken
587
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Iedereen heeft een persoonlijke terugkoppeling ontvangen nav de sollicitatie.


Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

21-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-9-2015 om 8:00 uur

Als senior IT auditor voer je systematisch risico gebaseerde audits uit, conform de geldende IIA en NOREA kwaliteitstandaarden. Naast het geven van oordelen over de meest kritische systemen en IT beheerprocessen van Menzis ben je proactief betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische ontwikkelingen en veranderingen. Je vertaalt de uitkomsten van je audits voor bestuurders, directieleden en managers in bruikbare conclusies en adviezen. Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder meer de inrichting en werking van de governance, het functioneren van het risicomanagement, de beheersmaatregelen om strategische doelstellingen van Menzis te realiseren, de naleving van wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van veranderingen door audits op programma’s en projecten. De afdeling Internal Audit is een afdeling in ontwikkeling en daar draag jij met jouw expertise actief aan bij.

De afdeling
Menzis is volop in beweging en wil dat de zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar blijft. Menzis heeft als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland hierin een leidende rol. Daar horen daadkrachtige mensen bij! De afdeling Internal Audit (IA) geeft interne en externe stakeholders extra zekerheid en proactief advies over de kwaliteit van de interne beheersing. De afdeling rapporteert onafhankelijk van het lijnmanagement aan de CEO en is gesprekspartner van de directieraad, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. Het werkterrein van IA strekt zich uit tot alle organisatieniveaus en alle bedrijfsonderdelen van Menzis. Audits worden uitgevoerd in een team van circa 15 auditors die een financial, operational of IT audit deskundigheid hebben.

Functie eisen
Een afgeronde academische studie, bijvoorbeeld (bedrijfs-)economie of bedrijfskunde, aangevuld met een post master opleiding EDP-auditing
Ruime ervaring in het uitvoeren van audits bij organisaties met een hoge automatiseringsgraad zoals (zorg-)verzekeraars of andere financials
Kennis of bereidheid om deze op te doen over het zorgverzekeringsstelsel en het vereveningsmodel, relevante wet- en regelgeving (zoals Governance codes, Wft, Solvency II, Zvw) en International Standards for the Professional Practice of Internal Auditing
Zelfstandigheid, daadkracht en resultaatgerichtheid: afspraak is afspraak
Omgevingsbewustzijn, goed kunnen samenwerken en kunnen vernieuwen
Uitstekende analytische vaardigheden en uit kunnen stijgen boven de inhoudelijke materie en je eigen vakgebied
Beknopt en helder kunnen formuleren van je boodschap door hoofd- en bijzaken te scheiden en draagvlak kunnen creëren voor je adviezen

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-09-2015 12:17
  Plaats
  Andelst

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-09-2015 13:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten