Senior developer C voor Linux omgeving

Intermediair
iSense
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
205
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Deze opdrachtgever is een financiële speler met een eigen betalingsplatform, zowel web-based als mobiel. Dit platform wordt constant verbeterd en uitgebouwd.
Deze opdracht staat in het teken van het uitbouwen van de applicaties geschreven in C, deze applicaties draaien op een Linux omgeving. Naast ervaring met het programmeren is C is ervaring met SQL vereist.

Naast het uitbouwen van applicaties ga je aan de slag met het schrijven van technische designs, documentatie is soms zelfs belangrijker dan uitbouwen.

Je komt te werken in een SCRUM omgeving, samen met developers, testers, technisch applicatie managers en systeem analisten.

De omgeving is internationaal, een gedeelte van dit bedrijf is werkzaam in India. Hiermee ervaring hebben is een grote pré.
Verder is het mooi meegenomen als je kennis hebt van Ansi en Ingres.

Lijkt deze opdracht je iets en kun je je vinden in de omschrijving? Reageer dan nu en laat je CV en telefoonnummer achter. Tot snel!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten