Intercedent

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
545
Status
Gesloten
Referentie
BCGU14299

Afrondingstoelichting

Beste kandidaten,

Bedankt voor uw reactie, maar het tarief voor deze opdracht is veel te laag en we hebben dan ook besloten om deze opdracht te laten vervallen.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Vacature: Intercedent(e) Flextensie ten behoeve van en bij de gemeente Utrecht (3 dagen per week)

Standplaats : Gemeente Utrecht

Wie zijn wij? Vanaf 1 september 2015 start de gemeente Utrecht een samenwerking met de sociale onderneming Flextensie. Het doel van Flextensie is om (langdurig) werkloze wwb’ers weer te activeren en werkervaring op te laten doen op tijdelijke en flexibele opdrachten. De gemeente Utrecht en Flextensie slaan de handen ineen om de kansen die de flexmarkt biedt te gaan benutten voor re-integratie.

Wat vragen wij?
Als intercedent(e) ben jij de aangewezen persoon om het arrangement van Flextensie uit te voeren en vorm te geven binnen de gemeente Utrecht. Je werkt samen met diverse medewerkers van de gemeente, en je werkplek is op het stadhuis. Binnen de gemeente ben je aanspreekpunt en uitvoerder van een nieuw, innovatief arrangement. Je bent pro-actief en zelfstandig, en je vindt het leuk om mee te bouwen aan het opzetten van een nieuw project binnen de gemeente.

Als Flextensie-intercedent(e) beheer je een poule aan bijstandskandidaten die inzetbaar zijn op flexwerk. Je onderhoudt relaties met intermediaire organisaties en werkt mee aan het werven van tijdelijk en flexibel werk waarop de bijstandsgerechtigden werkervaring op kunnen doen. Je belangrijkste taak is het selecteren en matchen van kandidaten op deze opdrachten, zodat de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt. Daarbij word je ondersteund door een bijstandsgerechtigde die bij Flextensie in Utrecht een werkervaringsplaats heeft.

Concreet voer je de volgende taken uit

Het voeren van intakegesprekken met de kandidaten die zich hebben aangemeld via de website van Flextensie.
Het aanvullen van de informatie in het matchingssysteem van Flextensie op basis van belangrijke gegevens die – aanvullend aan de cv’s van de kandidaten – uit deze intakegesprekken volgen.
Het onderhouden van de contacten met consulenten en accountmanagers van de gemeente Utrecht die ook betrokken zijn bij Flextensie (v.w.b. het aanmelden van kandidaten of het werven van flexopdrachten)
Het onderhouden en uitbouwen van relaties met opdrachtgevers in de regio die veel tijdelijk/flexibel werk beschikbaar hebben, en met intermediaire organisaties.
Inwerken van en samenwerken met kandidaten die op een werkervaringsplaats actief zijn
Het matchen van kandidaten op tijdelijke opdrachten m.b.v. matchingssoftware
Het telefonisch onderhouden van contact met de kandidaten die worden voorgesteld en met de werkgevers waar kandidaten gaan werken tijdens het matchingsproces.

We zoeken iemand die spontaan en gedreven is. Ervaring als intercedent(e) is een vereiste. Je legt makkelijk contact, je hebt een sociaal hart, bent accuraat en je kunt zelfstandig werken. Ervaring met WBS is een pré. De pilot met het arrangement van de gemeente Utrecht loopt van 1 oktober 2015 tot 1 oktober 2016. Je bent 24 uur per week beschikbaar. Werkdagen zijn overleg.

Wat bieden wij?
Een werkplek bij de dynamische gemeente Utrecht, waarbij je samenwerkt met zowel de gemeente als met een jonge sociale onderneming. Flextensie biedt een kijkje in de keuken van het sociaal ondernemen binnen een professionele organisatie tegen een marktconform salaris/tarief.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring als intercedent Ingeschakeld
Ervaring als intercedent binnen de overheid is een pré
Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met het voeren van intakegesprekken
Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met het onderhouden en uitbouwen van van relaties met opdrachtgevers en intermediaire organisaties (MUST)
Kandidaat heeft ervaring met het begeleiden van kandidaten met een werkervaringsplek

Startdatum 1-10-2015
Einddatum 1-10-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 24

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  14-09-2015 11:17
  Plaats
  Soest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-09-2015 19:44
  Plaats
  Zevenbergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-09-2015 20:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-09-2015 10:53
  Plaats
  Houten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten