Intercedent(e) Flextensie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
49
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

30-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

17-9-2015 om 17:00 uur

Vanaf 1 september 2015 start de gemeente een samenwerking met de sociale onderneming Flextensie. Het doel van Flextensie is om (langdurig) werkloze wwb’ers weer te activeren en werkervaring op te laten doen op tijdelijke en flexibele opdrachten. De gemeente en Flextensie slaan de handen ineen om de kansen die de flexmarkt biedt te gaan benutten voor re-integratie. Wil je meer weten, kijk dan op www.flextensie.nl.

Als intercedent(e) ben jij de aangewezen persoon om het arrangement van Flextensie uit te voeren en vorm te geven binnen de gemeente. Je werkt samen met diverse medewerkers van de gemeente, en je werkplek is op het stadhuis. Binnen de gemeente ben je aanspreekpunt en uitvoerder van een nieuw, innovatief arrangement. Je bent pro-actief en zelfstandig, en je vindt het leuk om mee te bouwen aan het opzetten van een nieuw project binnen de gemeente.

Als Flextensie-intercedent(e) beheer je een poule aan bijstandskandidaten die inzetbaar zijn op flexwerk. Je onderhoudt relaties met intermediaire organisaties en werkt mee aan het werven van tijdelijk en flexibel werk waarop de bijstandsgerechtigden werkervaring op kunnen doen. Je belangrijkste taak is het selecteren en matchen van kandidaten op deze opdrachten, zodat de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt. Daarbij word je ondersteund door een bijstandsgerechtigde die bij Flextensie in Utrecht een werkervaringsplaats heeft.

Concreet voer je de volgende taken uit

Het voeren van intakegesprekken met de kandidaten die zich hebben aangemeld via de website van Flextensie.
Het aanvullen van de informatie in het matchingssysteem van Flextensie op basis van belangrijke gegevens die – aanvullend aan de cv’s van de kandidaten – uit deze intakegesprekken volgen.
Het onderhouden van de contacten met consulenten en accountmanagers van de gemeente die ook betrokken zijn bij Flextensie (v.w.b. het aanmelden van kandidaten of het werven van flexopdrachten)
Het onderhouden en uitbouwen van relaties met opdrachtgevers in de regio die veel tijdelijk/flexibel werk beschikbaar hebben, en met intermediaire organisaties.
Inwerken van en samenwerken met kandidaten die op een werkervaringsplaats actief zijn
Het matchen van kandidaten op tijdelijke opdrachten m.b.v. matchingssoftware
Het telefonisch onderhouden van contact met de kandidaten die worden voorgesteld en met de werkgevers waar kandidaten gaan werken tijdens het matchingsproces.

Functie eisen
minimaal 2 jaar werkervaring als intercedent
Ervaring als intercedent binnen de overheid
minimaal 2 jaar werkervaring met het voeren van intakegesprekken
minimaal 2 jaar werkervaring met het onderhouden en uitbouwen van van relaties met opdrachtgevers en intermediaire organisaties
ervaring met het begeleiden van kandidaten met een werkervaringsplek

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten