DevOps engineer/Beheerder

Intermediair
Arrows Group
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
551
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

DevOps engineer/Beheerder gezocht

Voor een grote telecom operator zijn we op zoek naar een ervaren

DevOps engineer

Over de functie

Je maakt onderdeel uit van het gedreven Grip team. Als DevOps Grip Beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van het Grip platform binnen de Cloud van en draag je bij aan de ontwikkelingen. Je geeft je klanten een unieke klantbeleving en controle op hun eigen diensten waarmee ze kunnen groeien in de Cloud. Wij geloven daarbij in een agile aanpak waarbij meerdere malen per dag geautomatiseerd applicaties uitgerold en getest worden. Je biedt de klanten self services waarmee ze op een unieke en eenvoudige wijze toegang krijgen tot hun applicaties, op basis van Single Sign On en Active Directory..

Wat ga je doen

Als DevOps beheerder/ontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor het in stand houden van het platform incl het uitvoeren van de nodige upgrades en aansturen van o.a. connectivity. Je bent verantwoordelijk voor het onboarden van nieuwe klanten en producten en het doorvoeren van wijzigingen op verzoek van je klanten. Je houdt je bezig met Cloud aggregatie, Identity management, autorisatie en identificatie, API ontwikkelingen.

De afdeling Cloud Services levert en ontwikkelt Cloud diensten voor consumenten en zakelijke gebruikers. De afdeling Cloud Services bestaat uit circa 80 mensen verdeeld over vier teams. Door de afdeling wordt de volledige cloud stack beheert. Dat betekent dat de hardware in het datacenter, de netwerk infra, de storage infra en alle services daarbovenop door één team beheert wordt. De teams binnen Cloud Services zijn verdeeld over drie locaties: Groningen, Amsterdam en Zoetermeer. Een aantal belangrijke kernwaarden die gelden binnen de afdeling zijn: Excellente klantbeleving, gepassioneerde medewerkers, continue innovaties en veilige diensten. Dat levert een interessante, veelzijdige, inspirerende werkomgeving op. Kennis, teamwork en een persoonlijke benadering staan voorop.

Wat vragen we

Ruime kennis van en bij voorkeur aantoonbare ervaring met

 • NodeJS

 • OpenAM

 • RedHat Enterprise 6

 • SAML 2 (federatieve authenticatie methode)

 • MySQL

 • RedHat Directory Services (LDAP)

 • XML & JSON

Ben je beschikbaar en geinteresseerd, reageer dan nu

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-10-2015 10:48
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten