Software Engineer PLC

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Harderwijk
Reacties
0
Bekeken
945
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar een applicatieontwikkelaar. Het betreft een fulltime opdracht voor 6 maanden, met optie op verlenging. Je start zo snel mogelijk.

De klant is een internationaal toonaangevende onderneming in de maakindustrie. Zij ontwerpen en bouwen productiesystemen voor de automotive- en metaalverwerkende industrieën
waarin lasmachines een centrale rol vervullen. Zij zijn een open, vooruitstrevende en innovatieve organisatie, met vestigingen in Tsjechië en China, waarbij hun medewerkers sterk klantgericht opereren.

Je bent verantwoordelijk voor het programmeren en testen van besturingssoftware van ‘standalone’ machines tot complete productielijnen. Je ontwerpt en bouwt software voor PLC-, PC besturingen en bussystemen. Ook stel je gebouwde machines in bedrijf.

Je ontvangt een functionele specificatie van de machine, waarmee jij de machinesoftware verder ontwerpt en bouwt. Uitgangspunt hierbij is dat alle gevraagde functionaliteit wordt geprogrammeerd. Na de testfase wordt de machine functioneel afgenomen, waarbij je aantoont dat alle functionaliteit van de machine op de juiste wijze functioneert. Verder
ben je betrokken bij standaardisatie van softwaremodules en functiebouwstenen.

Besturingstechniek zit je in je bloed en je wordt uitgedaagd door het oplossen van technische vraagstukken. Je werkt in multidisciplinaire projectteams.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding Besturingstechniek, Industriële automatisering of een gelijkwaardige opleiding met als specialisatie besturingstechniek

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw

  • Goede beheersing van Siemens S7 en programmeertalen C/VB.NET (harde eis)

  • Affiniteit met mechatronische systemen en machine veiligheid

  • Goede communicatieve vaardig-heden en zelfstandig opererend

  • Goede beheersing van de Nederlandse (harde eis), Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten