Wetenschappelijk Programmeur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-40

Sluitingsdatum

22-9-2015 om 17:00 uur

Deze vacature betreft een functie in het project "Let Him Speak": een samenwerkingsproject van de Politieacademie (Team Verhoor) te Apeldoorn en de onderzoeksgroep Human Media Interaction van de Universiteit Twente in Enschede.
In dit project wordt gewerkt aan een self-assessment tool voor gebruik door studenten van de Politieacademie in het kader van de opleiding getuigenverhoor. In deze tool wordt gebruik gemaakt van state of the art AI technologie voor analyse van een opgenomen verhoor.

Het project Let Him Speak is een stap in een proces waarin de Politieacademie samen met onderzoeksinstellingen en bedrijfsleven werkt aan het ontwikkelen van ICT ondersteuning in de verhooropleiding. Het werk in Let Him Speak valt onder het nationale samenwerkingsverband tussen o.a. de Landelijke Eenheid en de UT in het lopende COMMIT/ project P2: Interaction for Natural Access.

Politieacademie
De Politieacademie is het centrum voor opleidingen en kennis van de Nederlandse politie. Het is een dynamische organisatie, die onderwijs en kennis biedt op hoog niveau, die anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen en deze kan vertalen in onderwijs-op-maat. De Politieacademie werkt daarbij samen met de politiekorpsen en andere partners op het gebied van veiligheid en onderwijs. Het onderwijs wordt verzorgd door een aantal scholen.
De afdeling Informatie- en Change Management bestaat uit de onderdelen Webmanagement (softwareontwikkeling, onderhoud en beheer), Informatievoorziening & Operatie (bestaande uit de teams Functioneel Beheer, Applicatie Beheer, Technisch Beheer, Helpdesk) en Projecten & Architectuur (met diensten als projectmanagement, bedrijfs- en informatiearchitectuur, informatieanalyse).

Human Media Interaction
Het HMI onderzoekslab van Universiteit Twente doet onderzoek naar multimodale interactie: van hersen-computer interfaces naar sociale robots. Het is een multidisciplinaire groep waarin informatica en sociale wetenschappen samenwerken om nieuwe vormen van mens-computer interactie te onderzoeken, te ontwerpen en te evalueren. Interactie in virtuele werelden en serious gaming zijn onderzoeksgebieden waaraan in het HMI-lab aandacht wordt besteed.

Doelstelling
Een eerste demonstrator van deze tool is voorzien aan het eind van het eerste jaar van het project (Q1, 2016). In het (optionele) tweede jaar wordt in nauwe interactie met de studenten en docenten gewerkt aan doorontwikkeling van een of meerdere leermiddel(len)/serious game(s) voor gebruik in de opleiding verhoor.

Verantwoordelijkheden
De medewerker wordt verantwoordelijk voor de realisatie van de tool. De realisatie vindt plaats in samenwerking met Universiteit Twente. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het uitwerken van de architectuur, back- en frontend van de tool en voor de integratie van componenten.

Functie eisen
MSc (Technische) Informatica of vergelijkbaar. In ieder geval aantoonbaar op hbo/wo-niveau
Kennis van machine learning (kunstmatige intelligentie) technieken, spraakherkenning en/of taalmodellen is een pré.
Ervaring met de realisatie van zowel de backend als frontend van toepassingen, gebaseerd op webtechnologie (Java, HTML5 e.d.) en het opzetten van de architectuur hiervoor.
Ervaring met agile ontwikkelmethoden.
Ervaring met toepassen innovatieve technologie.
Ervaring met machine learning (kunstmatige intelligentie) technieken, spraakherkenning en/of taalmodellen is een pré.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten