Propositiemarketeer Klantcontact

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
11-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
54
Status
Gesloten
Referentie
Propositiemarketeer Klantcontact

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Arnhem is Harvey Nash op zoek naar een Propositiemarketeer Klantcontact

Start

z.s.m.

Einddatum

31 december

Inzet

32-36 uur per week

Jij weet alles over het creëren van een optimale klantbeleving en hoe je dit kunt realiseren in een grote, complexe organisatie

Jouw werk
Als Senior Propositiemarketeer Klantcontact werk je continue aan het verbeteren van de interactie met de 4,2 miljoen klanten van onze opdrachtgever. Jouw ultieme doel is het verhogen van de klanttevredenheid en klantloyaliteit, rekening houdend met een efficiënte bedrijfsvoering. Samen met jouw collega’s bij marketing, verkoop en klantenservice ontwikkel je een meerjaren omnichannel klantcontactstrategie waarin de positionering van de verschillende merken van onze opdrachtgever, wordt ingevuld met de meest passende klantbediening. Je brengt deze vervolgens van papier tot uitvoering met jouw multidisciplinaire team.

Je krijgt energie van het analyseren van klantgedrag en je weet (on)bewuste behoeften en drijfveren van klanten te vertalen naar concrete strategische en operationele klantbedieningsvoorstellen die aansluiten bij de verschillende merken en proposities van onze opdrachtgever. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van plannen, maar je zorgt ook dat deze gerealiseerd worden. Jij coördineert de werkzaamheden, stelt prioriteiten, ondersteunt collega’s en fungeert als aanspreekpunt. Je toetst de effecten van de uitvoering van de strategie, signaleert, evalueert en vertaalt knelpunten naar concrete verbeterstappen.

Je werkt samen met collega-propositiemarketeers en een multidisciplinair team. Daarnaast zit je regelmatig aan tafel bij andere afdelingen, zoals Marktbewerking, Klantenservice en Operatie en Informationmanagement. Binnen het team is veel ruimte voor jouw vakkennis, talent en drive om resultaten te behalen.

Jouw ervaring

Voor deze opdracht op het snijvlak van klantstrategie en uitvoering zoeken wij iemand met

Relevante kennis en ervaring (bijvoorbeeld opgedaan als Channelmanager of Customer experience manager);
Ervaring met online kanalen en kanaalverleiding;
Bewezen succesvol met de ontwikkeling en implementatie van klantcontactstrategie in een complexe organisatie;
Ervaring met projectmanagement;
Sterk analytisch vermogen en cijfermatig goed onderlegd;
Impactvol, overtuigend, gedreven, verbindend en resultaatgericht;
Je hebt ervaring en/of affiniteit met zorg.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten