Business Consultant (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

28-9-2015

Einddatum

1-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-9-2015 om 16:00 uur

Voor het project Whitelabel Werk Diensten zoekt UWV een (senior) Business Consultant met bewezen vaardigheden en werkervaring op het vlak van elektronische dienstverlening voor de arbeidsmarkt .

Het doel van het project is zorgen voor een stabiele en veilige omgeving waarin functionaliteiten vanuit het merk ‘Werkmap’ of vanuit ‘Werk.nl’ aan klanten onder een ander merk, zoals UWV.nl en gemeentelijke sites, te gebruiken zijn. Whitelabel betekent dat het merk (look & feel van een dienst) niet in de elektronische dienst is meegegeven.

Het project levert de volgende resultaten op

 • indeling en prioritering van de E-diensten van UWV Werkbedrijf voor interne en externe ontsluiting in partnerportalen;

 • samen met de arbeidsmarktpartners komen tot een nadere uitwerking van de gewenste elektronische diensten voor regionale en/of lokale ontsluiting;

 • realisatie van architectuur en richtlijnen voor softwareontwikkeling van elektronische Whitelabeldiensten

 • Proof of Concept voor het ontsluiten van elektronische Whitelabeldiensten;

 • plan van aanpak voor het realiseren en implementeren van elektronische Whitelabeldiensten van UWV WERKbedrijf door het bouwen van services in de middlewarelaag;

 • fungeren als initiator van elektronische Whitelabeldiensten gedurende het voortbrengingsproces, daarin het coördineren van een multidisciplinair team met SCOPAFIJTH-kennis.

De (Senior) Business Consultant kent hierbij de volgende taken

 • adviseert en faciliteert de projectmanager daar waar nodig met betrekking tot te volgen verandertraject, methodiek rondom totstandkoming van op elkaar afgestemde producten, mogelijke oplossingen voor geconstateerde knelpunten e.d., afbakening, invulling van multidisciplinaire teams en afstemming met stakeholders;

 • zorgt samen met de projectmanager voor afstemming met leveranciers en met arbeidsmarktpartners;

 • analyseert en categoriseert bestaande elektronische diensten van UWV WERKbedrijf voor interne en/of externe ontsluiting en levert daarbij per dienst een overzicht van de business impact en van de financiële impact;

 • levert voor geselecteerde diensten de functionele en non-functionele requirements, in afstemming met de business vertegenwoordiging van UWV en met de vertegenwoordigers van de arbeidsmarktpartners;

 • het (mede) uitvoeren van de finale controle van het functioneel ontwerp met de vertegenwoordigers van de eindgebruikers en het eventueel aanpassen van het ontwerp op basis van het geleverde commentaar;

 • het begeleiden van de bouw van het functioneel ontwerp van de geselecteerde dienst door de leverancier (CGI) en het begeleiden van het testtraject van deze module.

Functie eisen 

 • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur bedrijfskundige opleiding (eis).

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van elektronische diensten voor arbeidsmarktdienstverlening in de afgelopen 7 jaar (eis).

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als (Sr) Business Consultant en/of soortgelijke functie als projectleider/projectmanager in de afgelopen 5 jaar (eis).

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met wetgeving en organisatie van de Sociale Zekerheid en specifiek de plaats van UWV in de keten in de afgelopen 5 jaar.

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het opzetten en uitbouwen van elektronische diensten bij externe leveranciers, inclusief het opstellen van SLA en contract in de afgelopen 5 jaar.

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het verzamelen en opstellen van functionele en non-functionele requirements van elektronische diensten in de afgelopen 5 jaar.

 • Ervaring in de begeleiding van softwarebouw en test van de middleware service(s) van de geselecteerde dienst(en).

 • Kent de architectuurprincipes van Service Gerichte Architectuur en van Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (NORA).

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten