SB...Dev Engineer Tibco

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Voor een organisatie in Leeuwarden ben ik op zoek naar een Dev Engineer Tibco.
Start per 1-10-2015
Verwachte einddatum, met optie tot verlenging: 31-12-2015

Tarief: max 65 euro

Inzet voor 36 uur per week.

Ik wil graag woensdag aanbieden.

Binnen Team 4wrd zijn we op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft met het beheren van Tibco software en Tibco platformen (AMX 2.3 en Tibco Classic). We zoeken iemand die ons kan helpen bij de voorbereiding van de migratie van AMX 2.3 naar Tibco Classic. Hiervoor zal je met hoog gekwalificeerde collega’s zorg dragen voor het productierijp maken van de Classic stack. Daarnaast zorgt het team voor generieke tools die door alle teams worden gebruikt om hun werk beter te doen (track en trace, docit, hawkmatrix collector etc..). Je zult hiervoor in staat moeten zijn om API’s te bouwen, user interfaces te maken, met databases te werken, de infrastructuur goed te begrijpen en te kunnen gebruiken, je zult communicatief vaardig moeten zijn en een hart voor kwaliteit moeten hebben.

Dit team gaat ook in samenwerking met team Party 2.0 diverse POC’s uitvoeren waaronder bijvoorbeeld het testen van active-active patronen of het geautomatiseerd provisionen van de benodigde infrastructuur en werkomgeving voor onze collega’s. Jij zult ook hier een belangrijke rol in spelen. Je zult op het niveau moeten zitten van een engineer die als 3e lijns moet kunnen optreden (als de rest er niet meer uitkomt sta jij op!). Er zullen vele teams afhankelijk zijn van de basis die jij met team 4wrd neer gaat zetten en je zult dus ook veel ondersteuning moeten doen op het moment dat de migratie uitgevoerd wordt.

We bieden je een agile werkomgeving aan waarbij jij samen met je collega’s (devops & infra) de weg plaveit voor de teams die uiteindelijk met deze stack en applicaties moeten gaan werken en daarmee is dit ook een highly skilled omgeving waar je veel van je collega’s kunt leren en je collega’s leren van jou.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten