Grafisch vormgever responsive websites

Freelancer
Jeroen Hauser
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor twee websites zijn we op zoek naar een herontwerp en uitbreiding in functionaliteiten. De huidige website zijn anderhalf jaar oud, toen onze startup net van de grond kwam.

We zijn specifiek op zoek naar een responsive website dat er goed uitziet op zowel mobiel, tablet als desktop. Hierbij mag (móet) gebruik gemaakt worden van de laatste HTML5-technieken. Denk er bijvoorbeeld aan dat afbeeldingen tijdens het scrollen komen infaden, achtergronden langzamer voorbij scrollen of blijven stilstaan. Ofwel: moderne uitstraling door het gebruik van moderne technieken. Voorbeeld: zephyr.us-themes.com.

Website één: is momenteel een puur informatieve website. Het afgelopen jaar is ons softwarepakket echter ontwikkeld, waardoor er nu echt een online product staat en draait. Via de website moeten bezoekers een rondleiding door de functionaliteiten van de software kunnen krijgen, zodat we het product inzichtelijk maken. Daarnaast moet er een bloggedeelte en pagina's voor casusomschrijvingen op scholen vormgegeven worden. Doel is dat de website meer gaat leven: de mensen achter het bedrijf een gezicht geven, bezoekers het softwareproduct laten ervaren en ervaringen van huidige klanten laten doorklinken.

Website twee: is momenteel in uitstraling de stoffige zolder, ondersteunend aan website één. Terwijl dat in praktijk totaal niet het geval is! Vijftig auteurs (onderwijsinnovators) maken nieuw, modern lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs. Dat moet naar voren gaan komen met de nieuwe website. De auteurs krijgen een gezicht, iedere sectie (de schoolvakken: Duits, Frans, Geschiedenis, etc) een eigen gedeelte waarin de door hun ontwikkelde content inzichtelijk wordt gemaakt voor bezoekers.

Voor beide websites wordt een sitemap en enkele wireframes aangeleverd. Die kunnen samen doorgesproken worden, waarbij advies ook gewenst is. De opdracht draait echter om het ontwerpen van het de daadwerkelijke schermen. Voor Elerna moet dat binnen de bestaande huisstijl, voor SDL mag een nieuwe stijl worden ingevuld.

Werk is op locatie, in ieder geval voor de briefing en bijsturing. Ontwerpwerk kan zelf thuis voortgezet worden. Wij schatten zelf ongeveer drie dagen fulltime werk in. Facturatie kan per uur.

Let op: we zoeken een freelancer. Bureaus zou ook kunnen, maar wij willen met slechts één persoon, de vormgever, direct contact hebben. Aan projectmanagers of intermediairs hebben wij geen behoefte.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten