Coach Break-out sessie

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

Coach Break-out sessie

Startdatum: 16-11-2015

Einddatum: 11-11-2016

Standplaats: Driebergen

Uren per week: 24

Optie tot verlenging : Ja, in overleg

Opdracht omschrijving
De aanleiding van de aanvraag komt voort uit behoefte van de teamleiders om professionele ondersteuning te krijgen bij het in werking krijgen van het coördinatiemodel. Dit model beschrijft de (beoogde) werking van een productlijn en/of team in een professionele ICT-organisatie. In het kader van de transitie van de sector Levering wordt dit model in werking gebracht bij alle productlijnen van de ICT-organisatie. De medewerkers in de productlijnen krijgen hierbij nadrukkelijk de gelegenheid om te participeren in het denken en verder ontwikkelen van deze manier van werken. Dit gebeurt in zogenaamde break-out sessies. Kortcyclische sessies waarin het model in de praktijk getoetst en verder verfijnd wordt om daarna geïmplementeerd te worden.

De transitie van de sector Levering wordt begeleid door het OTAT-team (ondersteunend en adviserend team).Hierin zitten verschillende competenties (vakinhoudelijke specialisten, communicatie, opleidingen en coördinatie) die het managementteam van de sector Levering ondersteunen en adviseren. De coach break-out sessies gaat werken in dit team.

Wij zoeken juist één persoon om alle breakoutsessies te begeleiden omdat dit een generiek model betreft voor alle (16) productlijnen van de sector Levering en dat eenduidig geïmplementeerd moet worden binnen onze sector.

Doelstelling

Ten eerste: Medewerkersparticipatie in het realiseren van de teamplannen. Ten tweede een optimale ingerichte organisatie en een efficiënte procesgang (Operational Excellence).

: Verantwoordelijkheden:

In overleg met de verantwoordelijke teamchef, aanpak bepalen en uitvoeren per sessie. Daarnaast een inhoudelijke synergietoets op het geheel van de uitwerkingen, waarbij het geheel moet leiden tot een Leveringorganisatie die efficiënt is ingericht.

: Vakmatige taken:

Begeleiden teamchef(s) in het uitvoeren van de breakoutsessies en actief coachen van de groep(en) om te komen tot een optimaal resultaat. Beoordeling en advies geven over het geleverde in het licht van de "excellente leveringorganisatie"

: Leidinggevende taken:

Functionele leiding van de breakout-sessies.

: Werkervaring:

Ervaring in het managen van operationele IT- beheeromgevingen, in een organisatie waarin het concept van Servicelijnen en Competence Centers is ingevoerd.

Competenties

Coachende vaardigheden

Omgaan met weerstand

Resultaatgericht

Overtuigingskracht

Contactpersonen Plony Baas/Elvira Lapré
Sluitingsdatum 20 september 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten