Adjunct Teamhoofd Vastgoed ontwikkeling

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Omgeving Den Haag
Reacties
3
Bekeken
406
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Inmiddels is er voor deze opdracht een geschikte kandidaat geselecteerd. Wij danken u voor de reacties en zouden u graag opnieuw willen helpen bij een volgende opdracht.

Met vriendelijke groeten,

OneStopSourcing


Omschrijving

Voor onze directe eindklant in de omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar een Adjunct Teamhoofd Vastgoed ontwikkeling. Het betreft een functie voor maximaal 36 uur per week. Je start per 1 oktober en de opdracht duurt tot en met 30 september 2016. Er is een optie op verlenging.

De klant heeft te maken met sterk toenemende vraag naar opvangcapaciteit. Deze vraag heeft een aanzienlijke impact op de organisatie, wat zich ook vertaald in een toename van het aantal mensen dat hier bij benodigd is. Om sturing te kunnen blijven geven aan het geheel is er behoefte aan een adjuct teamhoofd – ontwikkeling/ realisatie, waarmee de bestaande organisatie drie pijlers zal gaan kennen.

Binnen het team Ontwikkeling en realisatie wordt uitvoering gegeven aan

 • Uitvoeren van het meer jaren investeringsplan met een omvang van circa € 350 mio. Deze werkzaamheden zijn vergelijkbaar met reguliere (her) ontwikkelingstrajecten en worden projectmatig vormgegeven

 • Uitvoering geven aan de capaciteitsgroei die voortkomt uit de 2-jaarsprognose. Op dit moment de meest hectische projecten en variërend van calamiteitenprojecten tot projecten met verkorte doorlooptijden. De aard van projecten varieert tot verbouw van bestaand vastgoed, plaatsing van unit/ systeembouw op locaties. De ambitie op dit vlak is om tot 31-12-2016 nog zo’n 25.000 plekken te realiseren.

Om sturing te geven aan de organisatie wordt een “hands-on” adjunct Teamhoofd gezocht met een gedegen ervaring in de projectontwikkeling. Door het adjunct wordt zowel functioneel als hiërarchisch leidinggegeven aan het team. Belangrijk is het binnen kaders realiseren van de projecten, waar een tijdsdruk zit op de projecten die extra capaciteit genereren. Naast het coachen en aansturen van de medewerkers dient er een doorontwikkeling van het projectmatig werken plaats te vinden en de verantwoording binnen de projecten te versterken. Gezien de groei is het niet ondenkbaar dat er t.z.t. nog een kolom wordt toegevoegd voor het realiseren van grootschalige locaties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  15-09-2015 08:42
  Plaats
  Leiderdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-09-2015 13:11
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-09-2015 15:19
  Plaats
  Renesse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten