Sector Coach

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
14-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
hg457

Omschrijving

Functienaam

Coach Break-out sessie

Standplaats

Driebergen

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

11-11-2016

Optie tot verlenging

Ja, in overleg

Uren per week

24

Opdracht omschrijving

De aanleiding van de aanvraag komt voort uit behoefte van de teamleiders om professionele ondersteuning te krijgen bij het in werking krijgen van het coördinatiemodel. Dit model beschrijft de (beoogde) werking van een productlijn en/of team in een professionele ICT-organisatie. In het kader van de transitie van de sector Levering wordt dit model in werking gebracht bij alle productlijnen van de ICT-organisatie. De medewerkers in de productlijnen krijgen hierbij nadrukkelijk de gelegenheid om te participeren in het denken en verder ontwikkelen van deze manier van werken. Dit gebeurt in zogenaamde break-out sessies. Kortcyclische sessies waarin het model in de praktijk getoetst en verder verfijnd wordt om daarna geïmplementeerd te worden.

De transitie van de sector Levering wordt begeleid door het OTAT-team (ondersteunend en adviserend team).Hierin zitten verschillende competenties (vakinhoudelijke specialisten, communicatie, opleidingen en coördinatie) die het managementteam van de sector Levering ondersteunen en adviseren. De coach break-out sessies gaat werken in dit team.

Wij zoeken juist één persoon om alle breakoutsessies te begeleiden omdat dit een generiek model betreft voor alle (16) productlijnen van de sector Levering en dat eenduidig geïmplementeerd moet worden binnen onze sector.

Minimaal afgeronde hbo-opleiding aangevuld met ITIL en Lean Six Sigma en/of Agile
Ervaring in het managen van operationele IT- beheeromgevingen, in een organisatie waarin het concept van Servicelijnen en Competence Centers is ingevoerd.

-Minimaal 3 jaar relevante ervaring als iness/organisatieconsultant. Vermeld duidelijk per werkervaring/opdracht de begin- en einddatum (dd-mmjj)
-Minimaal 3 jaar relevante ervaring als manager in operationele IT omgeving. Vermeld duidelijk per werkervaring/opdracht de begin- en einddatum (dd-mmjj)
-Aantoonbare ervaring op het gebied van procesverbetering, inrichten Operational Excellence. Verwijs in de toelichting naar de werkervaring waaruit dit blijkt in het cv. Aantoonbare ervaring op het gebied van IT omgevingen (rekencentra, netwerken en gebruikersondersteuning). Verwijs in de toelichting naar de werkervaring waaruit dit blijkt in het cv.
-Aantoonbare ervaring op het gebied van begeleiden groepen in een verandering. Verwijs in de toelichting naar de werkervaring waaruit dit blijkt in het cv.
-Aantoonbare ervaring op het gebied van voorbereiden en begeleiden van workshops. Verwijs in de toelichting naar de werkervaring waaruit dit blijkt in het cv.

Competenties

Coachende vaardigheden
Omgaan met weerstand
Resultaatgericht
Overtuigingskracht
Intake gesprekken

De intakegesprekken vinden plaats op dinsdag 29 september 2015 te Driebergen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Reactie Deadline: 20-9-2015

Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:

  • CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project

  • Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens

  • Uurtarief inclusief kosten en ex BTW

  • Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht

  • Startdatum en eventuele vakantieplannen

Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten