Informatie manager

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
568
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze eindklant, een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij per direct een ervaren Informatiemanager die ad interim afdelingshoofd is en een 3 teams aanstuurt. Kortom eindverantwoordelijk voor de Informatie tak binnen de gemeente. De 3 teams bestaan uit informatie adviseurs, DIV en gegevensbeheer. Als manager stuur je direct het team van ca. 6 informatie adviseurs aan. De 2 andere teams worden voor de dagelijkse gang van zaken aangestuurd door een coordinator.

De ambitie van de afdeling is om zich door te ontwikkelen naar een afdeling die voor de vakafdelingen zorgt dat gegevens verzameld en geordend worden en dat informatie toegankelijk (via ICT) en beschikbaar is worden.

Voor de komende twee maanden wordt gezocht naar een interim informatiemanager die de positionering van de verschillende onderdelen in de afdeling verder kan onderzoeken en daartoe voorstellen kan formuleren. Binnen dit onderzoek valt ook de bestudering van de span of attention/control en de samenwerkingsrelatie met de afdeling automatisering. De taakverdeling bestaat voor 2/3 uit de inhoud. Het aansturen van de informatiemanagers en advies geven over de positionering van de afdeling. De rest van de tijd ben je bezig met HR en MT taken.

-HBO/WO- werk/denkniveau
-minimaal 10 jaar werkervaring waarvan 5 jaar als afdelingshoofd IT
-inhoudelijke ervaring als informatie-adviseur
gemeente ervaring

We ontvangen graag cv en motivatie in word en voorzien van een uurtarief. Reactie die voor woensdag 16 september 15.00 uur binnen zijn, worden meegenomen. Het gaat om een opdracht van 3 dagen per week, gedurende 2 maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-09-2015 13:55
  Plaats
  Zwijndrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-09-2015 14:30
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten