Dev Engineer Tibco.

Intermediair
Xquisit
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
62.50
Op locatie
Friesland
Reacties
0
Bekeken
12
Status
Gesloten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Dev Engineer Tibco.

Omschrijving

We zijn op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft met het beheren van Tibco software en Tibco platformen (AMX 2.3 en Tibco Classic).
We zoeken iemand die ervaring heeft bij de voorbereiding van de migratie van AMX 2.3 naar Tibco Classic. Hiervoor zal je met hoog gekwalificeerde collega’s zorg dragen voor het productierijp maken van de Classic stack.
Daarnaast zorgt het team voor generieke tools die door alle teams worden gebruikt om hun werk beter te doen (track en trace, docit, hawkmatrix collector etc..).
Je zult hiervoor in staat moeten zijn om API’s te bouwen, user interfaces te maken, met databases te werken, de infrastructuur goed te begrijpen en te kunnen gebruiken
Je zult communicatief vaardig moeten zijn en een hart voor kwaliteit moeten hebben.

Dit team gaat ook in samenwerking diverse POC’s uitvoeren waaronder:
Het testen van active-active patronen of het geautomatiseerd provisionen van de benodigde infrastructuur en werkomgeving voor onze collega’s. Jij zult ook hier een belangrijke rol in spelen. Je zult op het niveau moeten zitten van een engineer die als 3e lijns moet kunnen optreden. Er zullen vele teams afhankelijk zijn van de basis die jij met het team neer gaat zetten en je zult dus ook veel ondersteuning moeten doen op het moment dat de migratie uitgevoerd wordt.

De klant biedt je een agile werkomgeving aan waarbij jij samen met je collega’s (devops & infra) de weg plaveit voor de teams die uiteindelijk met deze stack en applicaties moeten gaan werken en daarmee is dit ook een highly skilled omgeving waar je veel van je collega’s kunt leren en je collega’s van jou.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten