Casemanager Planologie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-9-2015 om

Voor het Team Regie, Vergunningen en Meldingen van de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving van de gemeente Venlo zijn we op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij de afhandeling van vergunningaanvragen op grond van de Wabo.

Het team verzorgt de regie op reguliere en complexe vergunningaanvragen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de ruimtelijke vergunningverlening. Het team is samengesteld uit vergunning regisseurs, casemanagers en procesondersteuners die voor de coördinatie en vergunning afhandeling zorgen. In het team is inhoudelijke expertise op het vlak van ruimtelijke ordening, bouw- en milieuregelgeving ondergebracht.

De casemanager planologie

  • Fungeert als eenduidig aanspreekpunt (casemanager) voor complexe zaken richting klanten, adviseurs, derden en binnen de eigen organisatie;

  • Beoordeelt als casemanager complexe zaken, levert zelf vanuit het specialisme ruimtelijke ordening, een inhoudelijke bijdrage aan complexe zaken en bewaakt de correcte uitvoering van wet- en regelgeving;

  • Is verantwoordelijk voor de behandeling en integrale begeleiding van bestemmingsplannen (partiële herzieningen van het bestemmingsplan en wijzigingsplannen)

  • Stelt complexe (ontwerp) beschikkingen of maatwerkvoorschriften e.d. op;

  • Adviseert particulieren, bedrijven, instanties en andere overheden over uitvoeringsvragen;

  • Neemt deel aan interne en externe overleg- en projectgroepen;

  • Behandelt zienswijzen, handelt bezwaar- en beroepsprocedures af of levert daar een bijdrage aan;

  • Bereidt voor, stelt prioriteiten, controleert en ziet toe op de voortgang van zijn/haar werkzaamheden en stemt dit af met de coördinator van het team;

Functie eisen 

Eisen

In de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, afwijkingsprocedures en het zelfstandig afhandelen van Wabo-aanvragen.
Tenminste een afgeronde HBO opleiding Ruimtelijke Ordening.

Wensen

Kennis van Bluebeam.
Kennis van Squit XO.
In de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring bij gemeentelijke overheid met afhandeling Wabo-aanvragen.
In de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring bij gemeentelijke overheid met ruimtelijke afwijkingsprocedures.

Competenties

Resultaatgerichtheid, contactuele effectiviteit en flexibiliteit.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten