Dev Engineer Tibco

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
62,50
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
193
Status
Gesloten
Referentie
20117913

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117913 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Dev Engineer Tibco

Omschrijving afdeling en opdracht

Binnen Team 4wrd zijn we op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft met het beheren van Tibco software en Tibco platformen (AMX 2.3 en Tibco Classic). We zoeken iemand die ons kan helpen bij de voorbereiding van de migratie van AMX 2.3 naar Tibco Classic. Hiervoor zal je met hoog gekwalificeerde collega’s zorg dragen voor het productierijp maken van de Classic stack. Daarnaast zorgt het team voor generieke tools die door alle teams worden gebruikt om hun werk beter te doen (track en trace, docit, hawkmatrix collector etc..). Je zult hiervoor in staat moeten zijn om API’s te bouwen, user interfaces te maken, met databases te werken, de infrastructuur goed te begrijpen en te kunnen gebruiken, je zult communicatief vaardig moeten zijn en een hart voor kwaliteit moeten hebben.

Dit team gaat ook in samenwerking met team Party 2.0 diverse POC’s uitvoeren waaronder bijvoorbeeld het testen van active-active patronen of het geautomatiseerd provisionen van de benodigde infrastructuur en werkomgeving voor onze collega’s. Jij zult ook hier een belangrijke rol in spelen. Je zult op het niveau moeten zitten van een engineer die als 3e lijns moet kunnen optreden (als de rest er niet meer uitkomt sta jij op!). Er zullen vele teams afhankelijk zijn van de basis die jij met team 4wrd neer gaat zetten en je zult dus ook veel ondersteuning moeten doen op het moment dat de migratie uitgevoerd wordt.

We bieden je een agile werkomgeving aan waarbij jij samen met je collega’s (devops & infra) de weg plaveit voor de teams die uiteindelijk met deze stack en applicaties moeten gaan werken en daarmee is dit ook een highly skilled omgeving waar je veel van je collega’s kunt leren en je collega’s leren van jou.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Leeuwarden

Startdatum

01-10-2015

Duur

31-12-2015

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

circa € 62,50

Sluitingsdatum

17-09-2015

Sluitingstijd

10.00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

  • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

  • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

  • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

  • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

  • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

  • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

  • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten