Makelaar BOG

Opdrachtgever
Maandag
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
385
Status
Gesloten
Referentie
Exact01

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Makelaar BOG. Het is een veelzijdige functie waar je ervaring moet hebben met het verhuren van bedrijfsonroerendgoed. Wij vragen hierin aantoonbare ervaring en een afgeronde HBO opleiding in de richting makelaardij.

Omschrijving

De afdeling BOG is verantwoordelijk voor de verhuur en het beheer van het bijzondere maatschappelijk en bedrijfsonroerend goed dat onze klant in bezit heeft.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het totale verhuur- en mutatieproces van bedrijfsruimten en woon-werkcombinaties, inclusief marketingaspecten, verbetering van de marktpositie van het bezit, productvernieuwing en verhuur op maat. Je adviseert de vestigingen over het aanbrengen van kwalitatieve verbeteringen in de bedrijfsruimte, ziet toe op een verantwoorde prijs/ kwaliteitsverhouding en doet zo nodig voorstellen inzake de (aangepaste) huurprijs en de voorwaarden waaraan de kandidaat huurder moet voldoen. Je verzorgt die activiteiten die gericht zijn op beperken van leegstand en bevordert door een gebalanceerde toewijzing van te verhuren bedrijfsruimtes een goed ondernemingsklimaat voor huurders.

Een veelzijdige functie waarin je waarin een groot beroep wordt gedaan op jouw organisatorische en commerciële vaardigheden en waarin je naast de contacten met je collega’s, ook regelmatig contacten met externe relaties hebt zoals (potentiële) huurders en bedrijfsmakelaars.

Graag reageren met cv en contactgegevens.

Bvd,
Marco Belmonte

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten