Sr. Applicatiebeheer specialisten

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Utrecht
Reacties
2
Bekeken
318
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor de reacties. Helaas zien we onvoldoende aanknopingspunten. We hebben via andere kanalen reacties ontvangen die beter aansluiten bij het gestelde profiel.


Omschrijving

Voor deze functies zoeken we ervaren, senior applicatiebeheer specialisten in een z/OS-omgeving.

Hij/zij heeft ruime en recente ervaring met het dagelijks beheer van en 2e lijns support voor een mainframe applicatie landschap in de financieële dienstverlening.
De applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor de continuïteit van de applicaties op zijn afdeling, het beheer vanaf acceptatie-testen tot en met de in productie name (inclusief de test- en overdrachts-mechanismes, change-processen en documentatie-beheer) en de dagelijkse operatie. Het beheer vindt plaats in een integraal (technisch- en functioneel) beheerteam.
De beheerder heeft ervaring met het werken in business beheer-ketens (“end-to-end management ”, business service chains”). De beheerder werkt bij (ver-)nieuw bouw projecten nauw samen samen met applicatie-ontwikkel teams.
Daarnaast werkt de applicatiebeheerder samen met system-engineers en –beheerders waar het gaat om grote verstoringen en begeleiding bij implementaties in projecten.

We verwachten ruime ervaring met applicatiebeheer in een z/OS omgeving met een Parallel Sysplex, gebruikmakend van CICS transaction manager , DB2 DBMS, SQL, MQ, ConnectDirect , Endevor.
De applicatie-scheduling wordt gedaan m.b.v. TWS (OPC), waarvoor de beheerder de benodigde scheduling-mechanismes en JCL inregelt.

Het invullen van 7x24 uur stand-by diensten is onderdeel van deze functie. Het is daarbij veelal mogelijk “op afstand” te werken.
Ook kan het voorkomen dat buiten kantoortijden moet worden gewerkt, implementaties vinden regelmatig plaats in de weekenden om de impact voor onze klanten zo klein mogelijk te houden.
De vaste standplaatsen voor deze functies zijn Utrecht of Zeist.

We verwachten aantoonbare praktijk ervaring met, en bij voorkeur certificering in, ITIL beheerprocessen (Indident-, Problem-, Change-management , Release management, Test management ),
en praktijk ervaring met projecten volgens de Prince-2 methodiek.
De kandidaat beschikt over de competenties Samenwerken, Klantfocus, Resultaatgerichtheid, Analytische vaardigheden, Initiëren van verbeteringen en is bekend met compliance regels en risicomanagement in hoog beschikbare omgevingen.
Voor de functie wordt HBO denk en werkniveau verwacht en goede communicatieve vaardigheden in het Engels en in het nederlands.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-09-2015 19:16
  Plaats
  IJsselstein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-09-2015 17:51
  Plaats
  DEn Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten