Informatie Manager

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten
Referentie
BCFHI262

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Informatiemanager
Binnen de afdeling Facilitair, Advies en Beheer (FAB) is ook het cluster Informatiemanagement samen met Automatisering ondergebracht. Informatiemanagers zijn de partners voor de business om hun te helpen met informatievraagstukken die voortvloeien vanuit wetgeving, nieuwe business doelen, ontwikkelingen in de ICT, etc. Hierover geef jij advies, waarbij je tevens een (concern brede) helicopterview behoud, en je relaties kan leggen met lopende projecten, bedrijfsvoering en toekomstige relevante ontwikkelingen. Je hebt een “bruggenbouwer” rol. Projectmatig werken is je tweede natuur.

Heb jij een sterk conceptueel denkvermogen en weet jij dit ook nog eens te vertalen in concrete oplossingen? Kun jij hoofdzaken van bijzaken scheiden? Ben jij analytisch, advies en communicatief vaardig? Nieuwsgierig, creatief, verbindend en “down to earth”? Heb je deze competenties en bijbehorende kennis, dan is de functie Informatiemanager bij gemeente Lelystad voor jou dé nieuwe uitdaging, en kun je direct aan de slag.
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, voor een periode van minimaal 6 maanden.

Wat ga je doen?
Als informatiemanager ben je verantwoordelijk voor het integraal in kaart brengen van de informatiebehoefte van afdelingen bij gemeente Lelystad, binnen de context van de strategische kaders van de gemeente. Je werkt samen met projectleiders, business (interne afdelingen, externe ketenpartners), architecten, gegevensmanager, security officer, privacy officer, beheerders en testers binnen de afdelingen en ICT. Daarbij analyseer je bedrijfsprocessen, en bepaal en creëer je passende I-oplossingen ter ondersteuning daarvan.
Kandidaatomschrijving· HBO+ werk- en denkniveau;
· HBO/WO bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;
· Kennis van het vakgebied informatie management (architectuur, informatiestromen gegevensstromen, etc.);
· Kennis van gemeentelijke bedrijfsprocessen;
· Kennis van gemeentelijke ontwikkelingen op informatiemanagement gebied, als o.a. de decentralisaties in jeugd en zorg, de omgevingswet, de implementatie van de NUP bouwstenen, Digitaal 2017, Open Data, Big Data, etc.

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met informatie management (architectuur, informatiestromen en gegevensstromen)
Referentie vereist

Aanvang opdracht

12-10-2015

Voltooiing opdracht

1-4-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Lelystad

Vakgebied

Automatisering/ICT

Uren

36 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten