Informatiemanager

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
2
Bekeken
765
Status
Gesloten
Referentie
20117915

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117915 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Lelystad zijn wij op zoek naar een Informatiemanager

Omschrijving afdeling en opdracht

Binnen de afdeling Facilitair, Advies en Beheer (FAB) is ook het cluster Informatiemanagement samen met Automatisering ondergebracht. Informatiemanagers zijn de partners voor de business om hun te helpen met informatievraagstukken die voortvloeien vanuit wetgeving, nieuwe business doelen, ontwikkelingen in de ICT, etc. Hierover geef jij advies, waarbij je tevens een (concern brede) helicopterview behoud, en je relaties kan leggen met lopende projecten, bedrijfsvoering en toekomstige relevante ontwikkelingen. Je hebt een “bruggenbouwer” rol. Projectmatig werken is je tweede natuur.

Heb jij een sterk conceptueel denkvermogen en weet jij dit ook nog eens te vertalen in concrete oplossingen? Kun jij hoofdzaken van bijzaken scheiden? Ben jij analytisch, advies en communicatief vaardig? Nieuwsgierig, creatief, verbindend en “down to earth”? Heb je deze competenties en bijbehorende kennis, dan is de functie Informatiemanager bij gemeente Lelystad voor jou dé nieuwe uitdaging, en kun je direct aan de slag.
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, voor een periode van minimaal 6 maanden.

Omschrijving werkzaamheden

Als informatiemanager ben je verantwoordelijk voor het integraal in kaart brengen van de informatiebehoefte van afdelingen bij gemeente Lelystad, binnen de context van de strategische kaders van de gemeente. Je werkt samen met projectleiders, business (interne afdelingen, externe ketenpartners), architecten, gegevensmanager, security officer, privacy officer, beheerders en testers binnen de afdelingen en ICT. Daarbij analyseer je bedrijfsprocessen, en bepaal en creëer je passende I-oplossingen ter ondersteuning daarvan.

Omschrijving profiel

· HBO+ werk- en denkniveau;
· HBO/WO bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;
· Kennis van het vakgebied informatie management (architectuur, informatiestromen gegevensstromen, etc.);
· Kennis van gemeentelijke bedrijfsprocessen;
· Kennis van gemeentelijke ontwikkelingen op informatiemanagement gebied, als o.a. de decentralisaties in jeugd en zorg, de omgevingswet, de implementatie van de NUP bouwstenen, Digitaal 2017, Open Data, Big Data, etc.

Functie eisen

 1. U heeft aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau;

 2. U heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar in het vakgebied informatie management (architectuur, informatiestromen gegevensstromen, etc.);

Functie wensen

 1. U heeft aantoonbaar HBO/WO bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;

 2. U heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met informatie management (architectuur, informatiestromen en gegevensstromen) binnen een overheidsorganisatie

 3. U heeft aantoonbare minimaal 7 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 12 jaar met informatie management (architectuur, informatiestromen en gegevensstromen)

Competenties

Heb jij een sterk conceptueel denkvermogen en weet jij dit ook nog eens te vertalen in concrete oplossingen? Kun jij hoofdzaken van bijzaken scheiden? Ben jij analytisch, advies en communicatief vaardig? Nieuwsgierig, creatief, verbindend en “down to earth”

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Lelystad

Startdatum

12-10-2015

Duur

01-04-2016

Optie op verlenging

2 x 3 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

circa € 65,00

Sluitingsdatum

28-09-2015

Sluitingstijd

09.00

Intakes

6 oktober 2015 tussen 13.30-15.00 uur

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  16-09-2015 09:02
  Plaats
  Eelderwolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-09-2015 12:36
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten