Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
15-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amstelveen - Utrecht
Reacties
0
Bekeken
754
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

IT Auditor

Omgeving

Utrecht/Amstelveen

Vakgebied

Accountancy / Expertise: IT Audit

Beschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever voor diverse regio's in het land op zoek naar een IT Auditor. In deze uitdagende functie verzorg je audits van IT-omgevingen van de klanten. Daarnaast werk je mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derden verklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een ISAE 3402-verklaring. Naast het inzetten van je IT audit kennis voor het beoordelen van systemen en het toetsen van de interne beheersing, zet je je kennis en vaardigheden in voor het adviseren van de controleteams en klanten bij audit gerelateerde adviesvraagstukken.

Onze opdrachtgever is marktleider in softwarecertificering, dus ook het beoordelen van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden. Er zijn mogelijkheden tot specialisatie in verschillende ERP systemen bijvoorbeeld SAP of MD NAV. Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een groeiende IT audit organisatie en een actieve bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van de praktijk en de IT audit dienstverlening.

Als ervaren medewerker bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van dienstverlening aan de klanten. Sales is een natuurlijk onderdeel van je werkgebied. Je hebt een passie voor het bieden van relevante oplossingen voor vraagstukken van de klanten, beschikt over een servicegerichte instelling en beschouwt het verkopen van de diensten als een logisch gevolg hiervan. Je bent pragmatisch ingesteld en gericht op het bereiken van resultaten. Naast het aansturen en managen van opdrachten haal je ook je energie uit betrokkenheid bij de uitvoering van de werkzaamheden en het bieden van begeleiding en ondersteuning aan je opdrachtteams. Je begeleidt en coacht de junior adviseurs en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling.

De focus ligt bij het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven. Get wordt gewaardeerd als je naast het werk voor klanten actief bent op je vakgebied, bijvoorbeeld binnen de beroepsorganisatie NoREa, als spreker op seminars of met publicaties in vakbladen.

Het aanbod

De opdrachtgever heeft veel aandacht voor talentmanagement. Je wordt geholpen bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ervaren collega’s begeleiden je hierin.

Dit betreft een vacature voor de regio Amstelveen/Utrecht. In deze functie krijg je een standplaats in een van de kantoren (uiteraard wordt de standplaats in goed overleg bepaald waarbij we rekening houden met je woonlocatie).

Profiel

  • Je bent een afgestudeerde accountant of IT-auditor (RA, RE of CISA). Dit vul je aan met minimaal 5 jaar werkervaring in de accountancy- of IT-auditsector.

  • Vanzelfsprekend heb je kennis op het gebied van geautomatiseerde informatiesystemen. Ervaring met ISAE3402 onderzoeken is een pré.

Bovendien beschik je over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Zelfstandig werken typeert jou. Je bent echter geen solist, maar je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Algemeen

In de dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met klanten op te bouwen, kunnen op maat gemaakte oplossingen worden geboden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Aanbod

Startdatum

zo spoedig mogelijk

Duur

Minimaal 3 maanden

Aantal uur

32-40

Tarief

Marktconform

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten