Projectleider voorzieningen cliënten

Opdrachtgever
Q-support
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65max
Op locatie
s Hertogenbosch
Reacties
3
Bekeken
305
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de getoonde belangstelling voor de Stichting Q-support en de functie Projectleider voorzieningen clienten. Wij hebben 10 reacties ontvangen, waarvan 2 via freelance.nl. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt en gaan wij gesprekken aan met de kandidaten die door ons telefonisch benaderd zijn.


Omschrijving

Stichting Q-support
Q-support adviseert en begeleidt patiënten met chronische Q-koorts en QVS (Q-koortsvermoeidheidssyndroom) op het gebied van welzijn en behandeling, werk, inkomen en verzekeringen. Daarnaast stimuleert Q-support onderzoek naar de gevolgen van Q-koorts en de behandeling ervan. Q-support is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en is werkzaam voor Q-koorts patiënten in heel Nederland.

Gezocht: Projectleider voorzieningen cliënten

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij een ervaren projectleider die voortvarend en door eigen inzet nieuwe projecten handen en voeten geeft.
Toolbox voorzieningen
De patiënten van Q-support krijgen een individueel begeleidingsplan met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren. Q-support zoekt daarin de samenwerking met deskundigen. Afhankelijk van de vraag kan dat variëren van een medisch adviseur of jurist tot bijvoorbeeld een arbeidskundige. Onze toolbox bevat voorzieningen uit het reguliere circuit en boven-regulier aanbod waar patiënten een beroep op kunnen doen. Het boven-regulier aanbod willen we uitbreiden met trainingen begeleiding op het terrein van werk en inkomen.
Werkzaamheden
Je gaat aan de slag met plannen van aanpak die gereed zijn, of ontwikkelt ideeën afgestemd op de behoeften van de patiënten, verkent de markt, contracteert (nieuwe) partijen en bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten en producten. Je hebt frequent overleg met de Coördinator Intake en begeleiding over de inzet van voorzieningen uit de toolbox. Je werkt samen met de collega van het Q-supporters-project om de tools op het terrein van werk uit te breiden.
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de toolbox en zorgt voor een soepele implementatie van de tools in de pilot-fase naar de uitvoeringsfase.
Daarnaast zul je deelnemen aan het Kernteam van Q-support en zul je participeren in algemene vraagstukken en beleidsontwikkeling.

Profiel projectleider
Wij zoeken een initiatiefrijke collega die ideeën van de grond af aan af aan tot ontwikkeling kan brengen. Gewenste competenties zijn doortastendheid, creativiteit, netwerker en politieke sensitiviteit.
HBO+/Academisch werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider.

Praktisch

 • start per direct

 • circa 24 uur per week voor 6 mnd met optie op verlenging 3x 6 mnd

 • tijdelijk arbeidscontract of inzet als freelancer (indien in bezit van VAR-WUO)

 • salaris max € 4221 (schaal 10 cao WMD) afhankelijk van ervaring

 • standplaats ’s-Hertogenbosch (thuis werken is mogelijk)

 • reageren met CV en uurtarief kan tot en met 23 september 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-09-2015 10:29
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-09-2015 15:12
  Plaats
  Berkel en Rodenrijs

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 19:21
  Plaats
  IJsselstein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten