Interim salarisadministrateur / AFAS applicatiebeheeder

Opdrachtgever
Ons Tweede Thuis
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Aalsmeer
Reacties
1
Bekeken
531
Status
Gesloten
Referentie
E-HRM

Omschrijving

Situatie
Per 1 januari 2016 gaat Ons Tweede Thuis over van Beaufort / Gemal van Raet naar AFAS Profit Windows wat betreft de HRM - en salarisadministratie.
Deze transitie vraagt veel van de teams PA en SA. Vooral voor de afdeling salarisadministratie (SA) hebben wij extra hulp nodig om de continuïteit van het dagelijkse werk te kunnen borgen. Daarnaast zoeken we ook iemand die kan ondersteunen bij de benodigde werkzaamheden op het gebied van applicatiebeheer AFAS.

Werkzaamheden
Het invoeren van mutaties ten behoeve van de salarisadministratie in Beaufort / Gemal (tot 1 februari’16). Het betreft vooral de variabele mutaties zoals ORT, declaraties en overuren.

Daarnaast het ondersteunen van de applicatiebeheerder AFAS bij de applicatiebeheer werkzaamheden ten behoeve van de implementatie van AFAS Profit Windows.

Indien nodig spring je bij op de personeelsadministratie (PA) om administratieve werkzaamheden te verrichten in een meer projectmatig kader (gekaderde werkzaamheden met een deadline).

Vanuit je AFAS kennis en ervaring ben je daarnaast in staat onze PA en SA medewerkers te ondersteunen in de nieuwe werkprocessen

Functie eisen

 • MBO + / HBO

 • Minimaal 3 jaar ervaring als salarisadministrateur;

 • Je bent minimaal 1 jaar applicatiebeheerder AFAS Profit Windows geweest of hebt hier al meerdere jaren intensief mee gewerkt als salarisadministrateur;

 • Beaufort / Gemal kennis is een pre.

 • Bovenstaande ervaring in de zorgsector is een pre;

 • Ervaring op een personeelsadministratie is een pre;

Ben jij enthousiast, creatief, een echte teamwerker, kan je tegen een beetje werkdruk, ben je beschikbaar per begin oktober voor 20-32 uur per week (flexibel!) voor een periode van minimaal 4 maanden en help je ons graag mooie projectresultaten te realiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reacties tot maandag 21 september '15 en voorzien van uurtarief incl BTW, motivatie, CV en opgave van reeds geplande vakanties. Het uurtarief zoals bovenaan de opdracht vermeldt is een richtlijn excl BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-09-2015 11:21
  Plaats
  arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten