Business Analist

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Assen
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2130

Rol Business Analist
Werkniveau Medior
Locatie Assen
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 36

PROJECTINFORMATIE

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.
In de afdeling Informatie- en Procesmanagement is daartoe behoefte aan een business-analist/ontwerper/ICTexpert (kies). Hij/zij zou ingezet kunnen worden op verschillende projecten.”

VEREISTE KENNIS

In de ontwikkelteams die voor Mestbeleid systemen aanpassen en nieuw ontwikkelen wordt bijna uitsluitend met behulp van de Agile/scrum Methodiek gewerkt. De kandidaat zal bij voorkeur iemand moeten zijn die kennis heeft van deze methodiek en ook daadwerkelijk van het toepassen ervan in de praktijk.
Verder verdient het de voorkeur dat de kandidaat ervaring en kennis heeft van RVO en de informatiesystemen die de bedrijfsvoering van RVO ondersteunen.
Gezien de grotere omvang van de werkzaamhedenen en de urgentie die bij de systeemontwikkeling ervan noodzakelijk is, heeft de kandidaat bij voorkeur ook actuele kennis van de specifieke systemen en registers van Mestbeleid en Vergunningen en Handhaving.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

-continuering Mest-werkzaamheden (gezien de hoeveelheid zal hieruit zal nog een selectie moeten worden gemaakt):

  • HMB/VIO: Opstellen IA/FWD automatische berichtenuitwisseling met het CJIB

  • Rekenmodel: Opstellen IA/FWD voor de jaaraanpassingen voor de handhaving over 2015

  • VGM: Opstellen IA/FWD voor grondgebondenheid en knelgevallenregeling

  • Fosfaatrechten: Opstellen IA/FWD voor systeem van (verhandelbare) Fosfaatrechten.

  • Siloregistratie: Opstellen IA/PBL

  • Onafhankelijke Monsternemer: Opstellen IA/FWD/PBL.

De kandidaat is goed in staat te werken in een omgeving waar de systeemrequirements snel kunnen wijzigen ten gevolge van aangepaste politieke beslissingen en beleid. Hierbij is politieke- en bestuurlijke sensitiviteit een belangrijke aanvullende competentie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten