Linux Beheerder

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Almelo
Reacties
0
Bekeken
472
Status
Gesloten
Referentie
979

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol

Linux Beheerder

Werkniveau

Senior

Locatie

Almelo

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

30-09-2015

Aantal uren per week

36

Aanvrager: Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum 17-09-2015

PROJECTINFORMATIE

Voor de Justitiële informatiedienst zijn we met spoed op zoek naar een zeer ervaren Linux Beheerder. Werkdagen van maandag t/m donderdag, 4x9.

Voor een goed functionerende strafrechtsketen is een optimale informatievoorziening erg belangrijk. Bovendien moet die informatie betrouwbaar zijn. De Justitiële Informatiedienst speelt hierin met haar informatiesystemen een centrale rol.

Verder is de Justitiële Informatiedienst vooral een kenniscentrum op het gebied van informatievoorziening voor de strafrechtsketen. De Justitiële Informatiedienst adviseert en helpt de klant bij het invullen van de informatiebehoefte, zodat deze de eigen bedrijfsdoelstellingen kan realiseren.

VEREISTE KENNIS

Harde eisen

Red hat

VMWare

Puppet (beheertool linux)

Nagios monitoring

Centreon monitoring

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten