Intermediair
Quest4
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
951
Status
Gesloten
Referentie
980

Afrondingstoelichting

Helaas gaan wij voor deze aanvraag niet op uw aanbieding in.
Er zijn kandidaten geselecteerd die in onze ogen beter op de aanvraag passen. Deze keuze is gebaseerd op kennis van de gevraagde skills of klantervaring.

Hartelijk dank voor uw moeite en graag teamen wij weer met u bij een volgende passende aanvraag.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Spir-it, de Rechtspraak

Spir-it is de ICT organisatie van de Rechtspraak en draagt bij aan het beheer, onderhoud en support van alle netwerken, infrastructuur en applicaties. Dit zijn bijna 12.000 werkplekken
en meer dan 200 applicaties. Samen met ruim 350 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen. Met een compleet vernieuwd technologisch arsenaal geeft spir-it vorm aan de strategische ICT-behoefte van de Rechtspraak. Hierbij neemt spir-it een koppositie in binnen de gehele overheid, waarbij nieuwe ontwikkelingen blijven ontstaan.

De Rechtspraak werkt aan een moderne rechtsgang, die de Rechtspraak toegankelijker maakt voor de rechtzoekenden, en de Rechtspraak bij de tijd houdt. Daarvoor is het programma KEI (Kwaliteit en Innovatie) ingericht. In vijf verschillende deelprogramma’s wordt nagedacht en uitgewerkt hoe met innovatie en digitalisering de rechtspraak toegankelijker en begrijpelijker kan worden gemaakt voor rechtzoekenden en hoe het werk voor rechters en hun medewerkers makkelijker en sneller kan worden. Binnen het programma KEI wordt ontwikkeld volgens de Agile/Scrum methode en er wordt gewerkt met Oracle/Java (backend) en Microsoft/Sharepoint (front-end) technologie.

Expertise Centrum Test

Voor het Expertise Centrum Test (ECT) zijn we op zoek naar een Testmanager met minimaal

5 jaar ervaring in het managen van testtrajecten. Het ECT is het expertisecentrum en geweten binnen de Rechtspraak op het gebied van Testen en Kwaliteitszorg. De Unit ECT is
verantwoordelijk voor het testproces en de kwaliteit van nieuw ontwikkelde en gewijzigde infrastructuren en applicaties.

Doel van de opdracht

In het kader van het programma KEI, wordt de digitalisering van de Civiele rechtspraak opgepakt. Voor dit project zoeken we een testmanager die de kwaliteit van het KEI-systeem bewaakt, risico’s in kaart brengt en kwaliteitsverbeteringen initieert. Hiertoe levert hij/zij een bijdrage aan de gestructureerde en efficiënte opzet van de systeem (integratie) en acceptatie testen.

Je verbetert de opgezette structuur voor testen binnen het agile team. Je signaleert de risico’s en kwaliteitsissues op alle vlakken binnen de teams en helpt mee met de verbeteracties.

Je zorgt ervoor dat binnen de verschillende agile teams op dezelfde manier wordt gewerkt en rapporteert de voortgang over de agile teams heen aan de projectmanager.

De overige tijd werk je mee in een agile team, om de resultaten binnen de 2 wekelijkse sprint te behalen. Aan het einde van de sprints wordt een vrijgave advies opgeleverd.

Functie-eisen

 Minimaal 5 jaar ervaring als testmanager;

 TMap NEXT gecertificeerd;

 Ervaring met het opzetten van de teststrategie in agile teams;

 Ervaring met het werken in Agile/Scrum teams;

 Ervaring met geautomatiseerde archivering is een pré;

 Ervaring met Jira is een pré;

 Ervaring met ketentesten met externe partners is een pre.

Competenties

 Is sociaal en communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);

 In staat om complexe issues toe te lichten op management nivo en is daarbij

overtuigend en vasthoudend;

 Hoge mate van kwaliteitsbewust zijn, en dit kunnen uitdragen;

 Pragmatisch

 Neemt initiatief en bent pro-actief;

 Geeft sturing aan de testers in de vorm van de teststrategie;

 Haalt actief de benodigde informatie op bij collega’s;

 Signaleert risico’s en kwaliteitsissues;

 Is flexibel en weet zich staande te houden in een dynamische omgeving;

 Is kritisch – ook naar eigen werk – en is gericht op continue verbetering;

 Is stress bestendig.

Verwachte inzet

 Startdatum zo spoedig mogelijk tot en met 31 maart 2016 , met optie tot verlenging

 Het betreft een fulltime functie van 36 uren per week met standplaats Utrecht. Je rapporteert aan de projectmanager.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-09-2015 14:29
  Plaats
  Abcoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten