Programmatrekker Gebiedsgericht Werken

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
De Bilt
Reacties
2
Bekeken
787
Status
Gesloten
Referentie
BCFT465

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Organisatie
Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 260 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties.

De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger. De organisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening. Ook draagt zij zorg voor een open en interactieve relatie met burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en medeoverheden. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, direct en informeel. De gemeentelijke organisatie wordt aangestuurd door de gemeentesecretaris en bestaat uit vier afdelingen die zijn onderverdeeld in units.

De Afdeling Beheer Openbare Ruimte
De afdeling Beheer Openbare Ruimte houdt zich bezig met de inrichting, het gebruik en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente. Daarin staat voor de komende jaren het versterken van de leefbaarheid in wijken, buurten en straten centraal. Dat willen we bereiken door gebiedsgericht te werken. Dat is werken vanuit de opgaven van de wijk, samenwerken met burgers, ondernemers en alle partners die in die wijk actief zijn. Behalve op het fysieke terrein van bouwen, wonen, buitenruimte en veiligheid gaat het ook om samenwerking op het terrein van werken, leren, sociale zorg en welzijn.

Gebiedsgericht werken is een andere manier van werken. Meer samen, interactief en integraal. Dat vraagt om medewerkers die open staan voor vernieuwing, mee bewegen en zich verder willen ontwikkelen.

De afdeling bestaat uit ruim 80 medewerkers, die verdeeld zijn over 3 units, namelijk: unit Civiele werken, unit Schoon, heel en veilig en unit Accommodaties.

Opdracht

Je bent opdrachtnemer van de afdelingsmanager BOR/programmamanager Gebiedsgericht Werken,
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de projecten en processen binnen het programma en beheert (mede) de relaties met interne en externe partners,
Je bent gemandateerd opdrachtgever voor projectleiders van projecten die in het kader van het programma Gebiedsgericht Werken (GGW) worden opgestart,
Je stuurt op de doelstelling(en) van de conceptnota Gebiedsgericht Werken in De Bilt langs de aangegeven procesafspraken,
Je bent sparringpartner en rechterhand van de programmamanager (tevens lijnmanager van de afdeling BOR),
Je bent voorzitter van het kernteam GGW en verantwoordelijk voor de organisatie van het team(work), voor de agenda, verslaglegging, communicatie, evaluatie,
Je bent een “verbinder”, je kan motiveren, coördineren, faciliteren, je denkt buiten begane paden en bent relationeel sterk,
Je stimuleert bij het gemeentebestuur, het management en alle overige medewerkers draagvlak voor GGW en actief burgerschap/zelfredzaamheid bij inwoners, instellingen en ondernemers door het (laten) maken van een gebiedsplan (4 jaar) en een daaruit voortvloeiend activiteitenplan.
Gunningscriteria

Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar bij een gemeentelijke overheid (20%)
Aantoonbare ervaring op het gebied van Gebiedsgericht Werken (40%)
Aantoonbare ervaring met participatie binnen programma’s (30%)
Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau (10%)

LET OP: criteria 2 en 3 dienen toegelicht te worden in het cv. Geef in een paar regels aan of, en zo ja, waarom

Duur 6 maanden
Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week 24
Aanvang z.s.m.
Opleidingsniveau HBO
Regio Utrecht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  16-09-2015 15:19
  Plaats
  BUSSUM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-09-2015 16:37
  Plaats
  Liempde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten