Bedrijfseconomisch Adviseur Gemeente

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

15-10-2015

Einddatum

15-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

24-9-2015 om 17:00 uur

Het kennisveld Geld maakt deel uit van het cluster Gemeentebrede Bedrijfvoerings Ondersteuning (GBO). Het kennisveld omvat de werkterreinen Financiën en Subsidies. Het kennisveld is verantwoordelijk voor de ondersteuning van en de advisering over de primaire gemeentelijke processen vanuit alle werkterreinen. Daarnaast zorgt het kennisveld voor een betrouwbare en toegankelijke informatievoorziening. De activiteiten van het kennisveld zijn ondergebracht bij de onderdelen: Programmeren, Advies & Expertise, Bedrijfsvoeringteams (BVT) en Basisondersteuning (BO).

De Bedrijfseconomisch adviseurs ondersteunen de interne klant bij hun werkzaamheden op het gebied van beleidscyclus, Planning & Control en bestuurlijke notities met vraagstukken op het gebied van middelen en bedrijfsvoering. De adviseur levert van een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de bedrijfsvoering in het algemeen en van het eigen vakgebied in het bijzonder. De functie zal naast een allround karakter een specialisatie kennen die zich hoofdzakelijk zich richten op de ondersteuning van het cluster Ruimte.

Functie eisen 
Minimaal 3 ervaring in de afgelopen 5 jaar in eenzelfde functie bij een gemeente (eis);
HBO-/Academisch werk- en denkniveau;
Relevante opleiding op het specifieke vakgebied (bijvoorbeeld Gemeentefinanciën);
Kennis van en inzicht in de verschillende methoden, technieken en systemen op het vakgebied en van de ontwikkelingen/vernieuwingen daarbinnen;
Kennis van de gemeentelijke organisatie en van de ontwikkelingen/vernieuwingen;
Brede algemene kennis van bedrijfsvoering;
Interventievaardigheden;
Multi- en interdisciplinair kunnen denken en handelen.
(Meerjarige) ervaring in de bedrijf economische ondersteuning van ruimtelijke afdelingen en vraagstukken is een pré.

Competenties

Analytisch vermogen
Inlevingsvermogen
Overtuigingskracht
Initiatief
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten