Adviseur Roosteren Cluster Beheer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

22-9-2015 om 17:00 uur

Je ondersteunt 7 planners bij het opstellen van toekomstbestendige roosters voor circa 15 werkprocessen en 250 medewerkers. De planners hebben de verantwoordelijkheid om voor de werkeenheden van de uitvoerende teams kwartaalroosters op te stellen conform geldende wet- en regelgeving zoals arbeidstijden, handboek roosteren, cao etc. De roosters worden bepaald door de vereisten aan de werkzaamheden die de werkeenheden uitvoeren, maar ook door beschikbaarheid van personeel en materieel. De planners zijn opgeleid in wet- en regelgeving en zijn goed ingevoerd in het werkveld van twee tot zes werkeenheden. De adviseur die wij zoeken begeleidt de planners bij de intake van de nieuwe roosters (kaders, gewenste werkzaamheden, de overleggen met teammanagers en het daadwerkelijk opstellen van de roosters.

Afdeling

Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. Samen met onze partners en burgers zorgen wij voor een schone, hele en veilige stad waardoor het er fijn wonen, werken en recreëren is. De cluster bestaat uit 5 teams; team Ondersteuning, team Regie Integraal Beheer en 3 uitvoerende teams: Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling en Reiniging en Sport. Binnen de cluster werken ongeveer 350 medewerkers. In het team Ondersteuning zijn de staffuncties ondergebracht en alle ondersteunde functies die voor uitvoering van de primaire taken van het Cluster Beheer cruciaal zijn. Bijvoorbeeld gegevensbeheer, applicatiebeheer, planning, werkvoorbereiding & toezicht, magazijnbeheer en middelenbeheer.

Functie eisen 
 ervaring van minimaal 7 jaar met advisering op het terrein van P&O bij een gemeente;
 ervaring met het opstellen van roosters in een uitvoeringsorganisatie binnen een gemeente;
 ervaring met het begeleiden en adviseren van functionarissen in een planningsfunctie;
 ervaring binnen een organisatieonderdeel beheer openbare ruimte bij een 100.000+ gemeente.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten