Informatie Manager Facilitair, Advies en Beheer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-9-2015 om 9:00 uur

Binnen de afdeling Facilitair, Advies en Beheer (FAB) is ook het cluster Informatiemanagement samen met Automatisering ondergebracht. Informatiemanagers zijn de partners voor de business om hun te helpen met informatievraagstukken die voortvloeien vanuit wetgeving, nieuwe business doelen, ontwikkelingen in de ICT, etc. Hierover geef jij advies, waarbij je tevens een (concern brede) helicopterview behoud, en je relaties kan leggen met lopende projecten, bedrijfsvoering en toekomstige relevante ontwikkelingen. Je hebt een “bruggenbouwer” rol. Projectmatig werken is je tweede natuur.

Als informatiemanager ben je verantwoordelijk voor het integraal in kaart brengen van de informatiebehoefte van afdelingen bij gemeente Lelystad, binnen de context van de strategische kaders van de gemeente. Je werkt samen met projectleiders, business (interne afdelingen, externe ketenpartners), architecten, gegevensmanager, security officer, privacy officer, beheerders en testers binnen de afdelingen en ICT. Daarbij analyseer je bedrijfsprocessen, en bepaal en creëer je passende I-oplossingen ter ondersteuning daarvan.

Functie eisen 
· HBO diploma (eis);
· Minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met informatie management (architectuur, informatiestromen en gegevensstromen) (eis);
· HBO/WO bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;
· Kennis van het vakgebied informatie management (architectuur, informatiestromen gegevensstromen, etc.);
. Werkervaring, opgedaan in de afgelopen 12 jaar met informatie management (architectuur, informatiestromen en gegevensstromen);
· Kennis van gemeentelijke bedrijfsprocessen;
· Kennis van gemeentelijke ontwikkelingen op informatiemanagement gebied, als o.a. de decentralisaties in jeugd en zorg, de omgevingswet, de implementatie van de NUP bouwstenen, Digitaal 2017, Open Data, Big Data, etc.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten