Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
17-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
241
Status
Gesloten
Referentie
246343-38

Afrondingstoelichting

gesloten


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Van de Tibco engineer wordt verwacht dat hij/zij ervaring heeft met het beheren van Tibco software en Tibco platformen (AMX 2.3 en Tibco Classic). We zoeken iemand die ons kan helpen bij de voorbereiding van de migratie van AMX 2.3 naar Tibco Classic. Hiervoor zal je met hoog gekwalificeerde collega’s zorg dragen voor het productierijp maken van de Classic stack. Daarnaast zorgt het team voor generieke tools die door alle teams worden gebruikt om hun werk beter te doen (track en trace, docit, hawkmatrix collector etc..). Je zult in staat moeten zijn om API’s te bouwen, user interfaces te maken, met databases te werken, de infrastructuur goed te begrijpen en te kunnen gebruiken. Je zult communicatief vaardig moeten zijn en een hart voor kwaliteit moeten hebben.

Dit team gaat in samenwerking met team Party 2.0 diverse POC’s uitvoeren waaronder bijvoorbeeld het testen van active-active patronen of het geautomatiseerd provisionen van de benodigde infrastructuur en werkomgeving voor onze collega’s.

Jij zult ook hier een belangrijke rol in spelen. Je zult op het niveau moeten zitten van een engineer die als 3e lijns moet kunnen optreden (als de rest er niet meer uitkomt sta jij op!). Er zullen vele teams afhankelijk zijn van de basis die jij met team 4wrd neer gaat zetten en je zult dus ook veel ondersteuning moeten doen op het moment dat de migratie uitgevoerd wordt.

We bieden je een agile werkomgeving aan, waarbij jij samen met je collega’s (devops & infra) de weg plaveit voor de teams die uiteindelijk met deze stack en applicaties moeten gaan werken en daarmee is dit ook een highly skilled omgeving waar je veel van je collega’s kunt leren en je collega’s leren van jou.

Functie-eisen

Tibco software en Tibco platformen (AMX 2.3 en Tibco Classic)
Migratie van AMX 2.3 naar Tibco Classic
Provisioning van Tibco server => gaan niet naar zilver
Alleen NL-talig
Agile
Kunnen scripten

Bijzonderheden

Inzet 36 uur per week
Reageren kan nog tot maandag 21 september 12:00 uur door middel bvan een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-09-2015 15:45
  Plaats
  Heerenveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten