Operations Specialist Banking

Intermediair
Experis
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
751
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De Baan

Het juist en tijdig informeren van de deelnemende banken in een syndicaatslening voor wat betreft funding en betaalbare rente en andere voorkomende zaken;

 1. Het berekenen van commissie en het verzorgen van de distributie en betaling hiervan binnen het syndicaat.

 2. Afsluiten van de noodzakelijke fundingcontracten bij Treasury.

 3. Volledige operationele verwerking van bilaterale- en syndicaatstransacties in het Lending systeem LoanIQ; verwerken leningen, depots, garanties en letters of credit en het boeken van de diverse soorten fee's.

 4. Zorgt voor een accurate en efficiënte afhandeling van vragen van participanten en klanten, zowel intern als extern.

De werkplek

Voor een financiële dienstverlener in Amsterdam zijn wij voor ca. 3 maanden op zoek naar een Operations Specialist (Commercial) Banking.

Center of Excellence Amsterdam (CoE) is onderdeel van Lending Services vallende binnen Client Service Delivery (CSD) onder de vertical Commercial Banking Services. CoE zorgt voor de totale en efficiënte verwerking van Lending transacties voor Structured Finance, Corporate & FI-Lending, Corporate Investments en op Agency Services vlak ook voor diverse andere ING entiteiten in binnen- en buitenland. Zij doet dit door het bieden van hoog kwalitatieve diensten en oplossingen aan zowel interne- als externe klanten.

De afdeling Deal Administration (DA) is verdeeld in 3 teams: DA Structured Finance, DA Corporate & FI-Lending en DA Control. Binnen DA Structured Finance is door uitbreiding van de werkzaamheden, een complexer geworden klantbestand en om verder invulling te geven aan de Center of Excellence is een vacature ontstaan voor de functie van Associate Operations Specialist. Het betreft hier ene functie in een veelzijdig en dynamisch team.

Jouw profiel

Je bent een ambitieus iemand die in staat is om met harde deadlines en onder grote tijdsdruk te werken. Je voert je werk op professionele en kritische wijze uit en je houd rekening met alle richtlijnen op het gebied van veiligheid en compliance. Klant- / servicegerichtheid staat hoog in het vaandel. Je durft initiatieven te nemen en kan zelfstandig werken, maar blijft oog houden voor het team waarmee je samenwerkt.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel

 • Afgeronde, voor het vakgebied relevante HBO opleiding.

 • Kennis van- en ervaring met het Lending systeem LoanIQ.

 • Kennis van financiële dienstverlening (betalingsverkeer, relevante productkennis, positiebeheer)

 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift, in Engels en Nederlands.

 • Bereidheid tot het volgen van vakopleidingen

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft hier een functie voor 40 uur per week, vanaf 32 uur is echter bespreekbaar. Je werkt in ieder geval voor 3 maanden in de rol op flex-basis. De functie van Operations Specialist is ingedeeld in schaal 9.

Interesse? Plaats dan je reactie inclusief CV in Word format, je salarisindicatie en beschikbaarheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-09-2015 12:12
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten