Senior vakspecialist Burgerzaken

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Boxmeer
Reacties
0
Bekeken
246
Status
Gesloten
Referentie
BCWINOB1260

Omschrijving

Opdrachtomschrijving
In verband met ziekte is de gemeente Boxmeer voor 30 uur per week op zoek naar een vlotte representatieve vrouw/man die alle op/of door de afdeling te verrichten taken/werkzaamheden zelfstandig, met goede kwaliteit, alleen en/of in goede afstemming en samenwerking met de afdeling, uitvoert en/of laat/doet uitvoeren.

Kandidaatomschrijving

Een zeer (min. 5 jaar) ervaren teamleider/senior vakspecialist Burgerzaken ( BRP en BS )

Hbo werk- en denkniveau; opleiding(en) gerelateerd aan het taakveld Burgerzaken
Klant- en mensgericht
Resultaatgericht
Overtuigingskracht
Ondernemerschap
Loyaal
Constructief willen en kunnen samenwerken met interne en/of externe partijen

Opdrachtomschrijving
In verband met ziekte is de gemeente Boxmeer voor 30 uur per week op zoek naar een vlotte representatieve vrouw/man die alle op/of door de afdeling te verrichten taken/werkzaamheden zelfstandig, met goede kwaliteit, alleen en/of in goede afstemming en samenwerking met de afdeling, uitvoert en/of laat/doet uitvoeren.

Werkniveau
Tot 3 jaar relevante allround (advies)ervaring op het vakgebied
Generieke taken conform de 7 aspectsystemen

Producten

  • Verricht binnen vastomlijnde beleidskaders/richtlijnen binnen 1 tot 3 wetten uitvoerende en/of adviserende werkzaamheden. Interpreteert wetten en uitvoeringsregels/verordeningen naar eigen producten en zorgt voor implementatie. Adviseert omtrent het eigen vakgebied binnen de afdeling.

Gegevens

  • Zorgt voor- en adviseert binnen de afdeling binnen zijn eigen vakgebied inzake de juiste toepassing en uitvoering van gegevensbeheer,-verstrekking, -verrijking, -verwerking en -opslag.

Processen

  • Kent de werkprocessen die op zijn vakgebied binnen de afdeling worden toegepast. Voert deze processen uit en doet verbetervoorstellen hieromtrent.

Projecten

  • Werkt binnen de afdeling mee in projectgroepen; levert hierin een actieve (kennis)bijdrage.

Relaties en overleg

  • Maakt deel uit van het afdelingsoverleg. Verzorgt in voorkomende gevallen presentaties en participeert in voor de gemeente van belang zijnde netwerken.

Applicaties

  • Werkt met- en adviseert binnen de afdeling inzake de juiste toepassing en werking van de (binnen zijn vakgebied) gebruikte applicaties.

Budgetten

  • Als budgetbeheerder (licht) is de medewerker beheerder van maximaal 3 budgetten op kostenplaatsniveau (1 ster), waarbij de beheerder dreigende onder of overschrijdingen signaleert bij de budgethouder en/of budgetverantwoordelijke leidinggevende.

Opleiding
Op CV aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; opleiding(en) bij voorkeur gerelateerd aan het taakveld Burgerzaken.
Werkervaring
Op CV aantoonbaar de afgelopen 5 jaar minimaal op een afdeling burgerzaken gewerkt als teamleider / vakspecialist BRP en BS. Kennis
Op CV aantoonbaar ervaring met: - beleidsvertaling; - inrichten en wijzigen van werkprocessen en -afspraken; - behandeling en/of begeleiding en/of aansturen van 1e en 2e lijns casuïstiek / taken; - beoordelen buitenlandse brondocumenten; - afnemen verklaringen onder ede (Voe); - doorvoeren complexe mutaties; - kwaliteitscontroles; - alle werkzaamheden burgerlijke stand en toepassing internationaal privaatrecht.
Vaardigheden
Op CV aantoonbaar bekend met en ervaren in het werken met Centric-applicaties, zoals o.a. Key2burgerzaken.

Competenties Kandidaat beschikt over de volgende competenties: - klant- en mensgericht; - resultaatgericht; - overtuigingskracht; - ondernemerschap; - loyaal. o Constructief willen en kunnen samenwerken met interne en/of externe partijen.

Aanvang opdracht

1-10-2015

Voltooiing opdracht

1-10-2016

Optie verlenging

n.v.t.

Standplaats

Boxmeer

Vakgebied

Burger- & Publiekszaken

Uren

30 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten