Webdesigner/grafisch vormgever

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten
Referentie
995

Omschrijving

Webdesigner/grafisch vormgever

Achtergrondinformatie
Er wordt inhuur gevraagd van een interaction designer/functioneel ontwerper voor exportondersteunende toepassing CLIENT. CLIENT ondersteunt exporteur en inspecteur bij de aanvraag, beoordeling en verstrekking van exportdocumenten.
Binnen het team is behoefte aan een grafisch ontwerper/vormgever.

Verbijzondering werkzaamheden
De grafisch vormgever/ontwerper zet informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te informeren of hen op een begrijpelijke manier iets te leren. De werkzaamheden bestaan uit interactie-ontwerp en ontwerp van de grafische user interface van diverse CLIENT producten.

Verbijzondering kennis en vaardigheden
De grafisch ontwerper/vormgever dient recente ervaring te hebben met het ontwerpen van userinterfaces, infographics en diagrammen .Ook dient hij/zij ervaring te hebben in het ontwerpen en produceren van gebruikershandleidingen, animaties en films.

Verbijzondering competenties
Kennis en ervaring binnen het domein IT Ondersteuning Internationale Handel in Landbouwgoederen is een vereiste.

Overige eisen
De ideale kandidaat heeft een grafische opleiding afgerond, aangevuld met 5 jaar relevante werkervaring. Kan snel tot creatieve oplossingen komen en beschikt over goede technische kennis en kan werken met recente versies van: Adobe-Indesign, Adobe-Illustrator, Photoshop, Flash, Final Cut Pro en Motion. De ideale kandidaat werkt secuur, heeft oog voor detail en weet prioriteiten te stellen. Werkt zelfstandig, is creatief en veelzijdig en kan presteren onder tijdsdruk.

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur
12 maanden
Startdatum
ZSM
Optie op verlenging
Nee
Locatie
Utrecht
Uren per week
8 - 12 uur
Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten