Adviseur Regelbeheer Omgevingsloket online en AIM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rijswijk
Reacties
0
Bekeken
36
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

15

Sluitingsdatum

22-9-2015 om 17:00 uur

Als adviseur maak je deel uit van het regelbeheer team. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de wetgeving naar beslisbomen en formulieren in het regelbeheersysteem. Hiervoor beschik je over kennis van omgevingsregelgeving en ben je bekend met de intentie die de wetgever met deze stukken regelgeving heeft. Onderdeel van de werkzaamheden is het verbinden van de inhoudelijke domeinen binnen de omgevingsregelgeving. Je beschikt over een proactieve werkhouding, signaleert kansen en knelpunten en bent in staat deze onder de aandacht te brengen. Vanuit jouw kennis van de AIM denk je ook mee over de doorontwikkeling die nodig is voor de omgevingswet.

Jouw taken daarbij

  • Een belangrijke bijdrage leveren aan de implementatie van regelbeheer voor Olo3

het schrijven en beheren van regels binnen jouw kennisgebied, de inhoudelijke afstemming met domeineigenaren en afstemming met gebruikers over leesbaarheid.

  • Bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van relevante wetgeving.

  • Het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van het Omgevingsloket door de taal begrijpelijker te maken. De ambitie is om het taalniveau van de beslisbomen en formulieren te veranderen van taalniveau C1 naar B1.

Functie eisen 
VCA certificering.
Je hebt WO werk- en denkniveau, met een relevante juridische opleidingsachtergrond.
Gedegen kennis (van de wet- en regelgeving) van Waterwet en Wabo en de algemene maatregelen die daar onder hangen zoals het Activiteitenbesluit (eis).
Minimaal 5 jaar ervaring met het vertalen van wet- en regelgeving in een logische structuur van regels.
Minimaal 5 jaar ervaring met het modelleren en beheren van business rules.
Werkervaring als juridisch adviseur, bij voorkeur in een omgeving waarin beleid en uitvoering dicht bij elkaar liggen.
Affiniteit met ICT.
Minimaal 5 jaar ervaring met het omzetten van juridische teksten naar concrete en begrijpelijke teksten op taalniveau B1.Je bent in staat om de verbinding te leggen tussen het juridische werkveld en de benodigde ICT ondersteuning om te komen tot een goed werkende voorziening.
Je beschikt over ruime werkervaring, bij voorkeur in een omgeving waarin beleid en uitvoering dicht bij elkaar liggen (eis).
Kennis van de wijzigingen die de aankomende Omgevingswet met zich mee gaat brengen.
Affiniteit en/of ervaring met vergunningverlening.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten