Accountmanager/adviseur inkoop jeugdhulp

Intermediair
FlexAmbt
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Flevoland
Reacties
0
Bekeken
54
Status
Gesloten

Omschrijving

De komende maanden wordt de inkoop Jeugdhulp voor 2016 bepaald. Dit betekent voor een deel het doorzetten van hetgeen in 2015 ingekocht is. Voor een ander deel zal er in het kader van de transformatie van de jeugdhulp een nieuw en betaalbaar aanbod moeten komen.
Dit zal in overleg met de maatschappelijke partners ontwikkeld gaan worden. Wij vragen iemand die hier met kennis van zaken invulling aan geeft en daarbij ook een visie heeft op hoe de sturing van de gemeente op de transformatie binnen de jeugdhulp bij het inkoopproces zo optimaal mogelijk kan worden ingevuld (bijvoorbeeld met betrekking tot contractkeuze, tariefstelling ed).
De accountmanager/adviseur inkoop jeugdhulp draagt zorg voor deze inkoop van diensten en producten op het gebied van jeugdhulp, het voeren van accountmanagement op subsidie- en inkooprelaties en het adviseren van management en bestuur over af te sluiten en afgesloten contracten. Hierbij is deze medewerker ook de vraagbaak voor de jeugd- en gezinsteams (de toegang) over de gecontracteerde zorg en te contrateren zorg. Een deel van de inkoop zal door of in samenwerking met de regio plaatsvinden. Je verricht je werkzaamheden vanuit een breed samengesteld team van beleidsadviseurs die de decentralisatie van de jeugdhulp begeleiden.
Inhoudelijk heeft de gemeente Lelystad haar ambities vastgelegd in de betreffende beleidsnota en deze zijn ook vertaald in het regionale inkoopbeleid. Hierin werkt Lelystad samen met de andere Flevolandse gemeenten.
Kandidaatomschrijving

Wij zoeken iemand met

Ruime kennis van en ervaring met het werkveld van Jeugdhulp en met het hieromtrent adviseren van management en bestuur binnen de lokale overheid;
Recente ervaring in de jeugdhulp in de regio Flevoland is een pré;
Kennis van en inzicht in de nieuwe Jeugdwet en de samenhang daarvan met de WMO en de Participatiewet;
Aantoonbare ervaring in het via subsidie- en inkooprelaties aansturen van instellingen op relevante gebieden (jeugdzorg, maatschappelijk werk en dergelijke);
Kennis van en inzicht in de manier waarop subsidie en inkoop toegepast kan worden in de contractering van de dienstverlening op het gebied van Jeugdhulp;
Bekend met KPI’s en erkende methodieken binnen de jeugdhulp.

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de collega netwerkgericht en klantgericht moeten zijn. Daarnaast zien wij het belang van communicatieve en onderhandelingsvaardigheden als noodzakelijke eigenschappen. Overzicht en structuur kunnen aanbrengen is een basisvoorwaarde om de opdracht te kunnen vervullen, evenals gevoel voor cijfers en financiële sturing.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten