Secretaris Toezicht

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
451
Status
Gesloten
Referentie
999

Omschrijving

Secretaris Toezicht

Logius
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.
Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Hoofdvraag
Logius is op zoek naar een ervaren secretaris die gedegen kennis heeft van auditing, verantwoording, toezicht en identitymanagement.

Werkzaamheden
Op 28 mei 2015 is door de Stelselraad, het overleg van Elektronische Toegangs Diensten (ETD) op strategisch niveau, de notitie goedgekeurd waarin de rollen van Eigenaar, Toezichthouder en Beheerder zijn beschreven. Binnen het programma Idensys is een project Toezicht ingericht wat zich bezig houdt met het inrichten van het (tijdelijke) toezicht en de kaders op basis waarvan toezicht gehouden kan worden.
Met de goedkeuring van de laatste release van het Afsprakenstelsel ETD zijn de normenkaders voor het toezicht grotendeels ingevuld. Deze zullen als basis dienen en de komende maanden en jaren verder ingevuld worden waarbij ook de Europese ontwikkelingen een rol zullen spelen. EZ is samen met Logius bezig om het toezicht ook organisatorisch invulling te geven. Dit moet voor het eind van het jaar verder geƫxpliciteerd en ingevuld zijn. EƩn van de activiteiten is dat in de komende maanden een raamwerk voor toezicht moet worden opgesteld.
Het project Toezicht is een multidisciplinair team met daarin auditors, IB-specialisten, een jurist en anderen. Logius zoekt een secretaris met audit achtergrond welke in staat is het geheel overziend de secretaris rol te vervullen en tevens vanuit het bestaande Afsprakenstelsel een raamwerk voor toezicht op te stellen. Hij wordt daarbij ondersteund door een auditor en de andere leden van het project.
Logius zoekt een persoon die in zeer kort tijdsbestek de materie eigen kan maken en in hoge mate zelfstandig en zorgvuldig kan werken. Kennis van auditing, verantwoording en toezicht en identitymanagement is een vereiste. Werkzaamheden vinden bij Logius op locatie in Den Haag plaats. De projectleider Toezicht bij Logius is het directe aanspreekpunt.

Kennis en vaardigheden
-Je hebt een afgeronde WO Opleiding (Risicomanagement/securitymanagement);
-Je hebt aantoonbare ervaring met Identitymanagement, Risicomanagement of Securitymanagement;
-Je hebt aantoonbare ervaring als secretaris;
-Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van audits;
-Je bent analytisch, planmatig en zorgvuldig. Daarnaast ben je tactvol, duidelijk en kan je goed organiseren.

Bijzonderheden

Duur

3 maanden

Startdatum

05-10-2015

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag

Uren per week

28 uur

Datum intakes

28/29-09-2015

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten