Applicatiebeheerder SP-Expert

Opdrachtgever
CIMSOLUTIONS B.V.
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant zoeken wij een Performance Testconsultant met een coördinerend vermogen, die graag wil werken in een team van professionals.

Werkzaamheden
De Senior Technisch Applicatie Beheerder SP-Expert is verantwoordelijk voor (door-)ontwikkeling en beheer van SP-Expert. Afhankelijk van de expertise zal de Technisch Applicatiebeheerder worden belast met het verrichten van beheer- en onderhoudswerkzaamheden, het voorbereiden en uitvoeren van wijzigingen (ook t.b.v. projecten), het adviseren over het optimaliseren van de functionaliteit en de beschikbaarheid van SP-Expert.

De Senior Technisch Applicatiebeheerder heeft bewezen diepe kennis van en ervaring met een bepaald expertisegebied. Hij/zij wordt beschouwd als expert, is continu bezig met het structureel verbeteren van beheer en de koppelvlakken rondom beheer. De Senior (Technisch) Applicatiebeheerder doet zelfstandig projecten en/of opdrachten en kan aangestuurd worden op basis van output. Je bent in staat om de klantbehoefte om te zetten in een vertaling naar de techniek. Je valt op door je proactieve rol richting de klant en je onderhoudt klantrelaties. De Senior (Technisch) Applicatiebeheerder investeert in eigen uitbreiding van kennis en netwerk, heeft goede adviesvaardigheden (schriftelijk en mondeling). Je bouwt kennis op, breidt dit uit en deelt dit met collega’s.

De aangeboden kandidaat dient minimaal over de volgende kennis en ervaring te beschikken

De Senior Technisch Applicatiebeheerder beschikt over ruime kennis van en ervaring met het beheer van de applicatie SP-Expert en andere rooster planningsapplicaties. Daarnaast is hij /zij op de hoogte zijn van de gangbare standaarden op het gebied van ICT-middelen en kan dit vertalen naar onze klantomgeving. Naast de beheertaken verwachten wij van onze Beheerders dat ze kennis en kunde leveren aan projecten ten behoeve van innovatie.

Aanvullende eisen

 • Kennis van en ervaring met het beheer van de applicatie SP-Expert;

 • Kennis van en ervaring met voeren van Applicatiebeheer in middelgrote tot complexe beheeromgevingen;

 • Kennis van en ervaring met database (begrippen);

 • Kennis van en ervaring met minimaal één van de onderstaande aspecten

  Microsoft besturingssystemen (zowel serverplatform als de client kant), Linux (server), Databases en scripttalen (Oracle en SQL Server of Progress), Applicatieservers.

 • Kennis van en ervaring met het beheer van de applicatie INTUS is een pre;

 • Kennis van en ervaring met het beheer en ontwikkelen met Crystal Reports is een pre.

Inzet

Inzet per direct tot 30 maart 2016 op basis van 36 uur per week.

Standplaats

Regio Utrecht.

De inzendtermijn eindigt op maandag 21 september 2015 om 12.00 uur. Kandidaten die zich eerder aanmelden worden direct in behandeling genomen. Profielen van aangeboden kandidaten worden uiteraard geselecteerd op basis van kwaliteit, maar er wordt ook scherp op de prijs gelet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten